Full_price

€ 54,00

Per stuk
  • Gratis retourneren*.
  • Beoordeeld met een 9,3 door 14377 klanten.
  • Behulpzaam en deskundig advies.
  • 100.000+ blije baasjes gingen u voor.
  • Slechts € 3,95 verzendkosten, gratis verzending v.a. 39,-.
SSSCat Afweerspray voor Katten
Springt jouw kat ook graag op het aanrecht om van het eten te snoepen? De oplossing is hier! De SSSCAT  is een ongevaarlijke spray die reageert op beweging.  Zodra je kat binnen een meter van de spuitbus komt registreert deze de beweging en antwoord met een snelle en veilige mist waarvan je kat schrikt. Op deze manier leert je kat snel dat die plek niet voor hem/haar bestemd is. 

De spray is geurloos en veilig voor mensen en dieren. Naast het aanrecht kan deze ook worden gebruikt voor andere plekken in huis waar je liever niet hebt dat jouw kat komt. 

  • Ssscat

  • 0729849161702

Werkt perfect, kat komt niet meer op het aanrecht. Snelle levering!

Mijn kat schrikt zich helemaal kapot van dit ding. Het is dus erg effectief. Ze durft niet meer op het aanrecht te springen.

Stuk goedkoper dan bij de concurrent. Zeer snel in huis en prima in orde.

Heeft heel goed geholpen! Binnen een week was het deurkrabben opgelost. Blij mee!

Sssuper De katten blijven eindelijk van het aanrecht

Erg blij mee me kat krabt niet meer aan de deur ????

Onze nieuwe kat plaste bij ingang van ons huis maar sinds we Ssscat daar hebben geplaatst doet hij het niet meer. De sensor werkt perfect en hij staat nu nog steeds bij de deur maar staat eigenlijk als we thuis zijn gewoon uit want het feit dat het bij de deur staat is nu al afschrikwekkend genoeg. De volgende stap is de spray weghalen en kijken of de kat dan nog steeds wegblijft.

snelle en correcte levering

Werkt super goed

Geweldig product, binnen enkele dagen van ongewenst kattengedrag af zoals bij ons enkele plasplekken en het afstruinen van ons aanrecht.

Kat reageert er niet op

Werkt perfect! Mijn kat krabt al jaren aan de deur van de woonkamer zodra ik de ruimte uit ga. Ik heb vanalles geprobeerd, tot aan gedragstherapie toe, niks doorbrak zijn dwangmatige gedrag. Tot de ssscat, ik zet de bus neer zodra ik de deur uit ga, of naar bed ga, en hij komt niet meer in de buurt van de deur.

It's working ok, it's helping us sleep since it mostly stops our cat from scratching the door. However it only works in very specific angles so the cats sometimes learn to go around it.

Beoordeling plaatsen

anti-spam