11111 10.0/10 (1 reviews)
Nu bij 8 kg Biofood organic geperst hondenvoer gratis 1,5 kg Biofood organic geperst hondenvoer ter waarde van € 12,20.
  • Gratis retourneren*.
  • 19075 klanten geven TIM's een 9,2.
  • Behulpzaam en deskundig advies.
  • 100.000+ blije baasjes gingen je voor.
  • Slechts € 3,95 verzendkosten, gratis verzending v.a. 39,-.

Biofood Organic Geperst 1,5 kg
Biofood Organic Geperst hondenvoer 1,5 kg is een hoogwaardig volledig, koudgeperst droogvoer voor de hond, graanvrij, 100% natuurlijk en bereid met biologisch vlees en biologische groente. Voor een gezonde hond én een beter dierenwelzijn en milieu! De Organic geperste brokken zijn bereid met 100% natuurlijk ingrediënten, uit biologisch vlees en biologische groente. Niet alleen zijn deze ingrediënten geproduceerd zonder bestrijdingsmiddelen, ook is er in de biologische veeteelt veel aandacht voor het dierenwelzijn en het milieu. Zo geniet jouw hond dus niet alleen van gezonder voer, maar werk je ook mee aan een beter leven voor andere dieren! Bovendien is dit voer door het gebruik van enkel natuurlijke, biologische ingrediënten erg smakelijk én gezond voor jouw hond. Het voer is samengesteld zonder kunstmatige toevoegingen en koud geperst, waardoor de voedingsstoffen en smaak beter bewaard blijven. Ook bevat het voer geen graan of tarwe, maar natuurlijke toevoegingen als kruiden en zalmolie. Hierdoor zorgt het voor een goede verteerbaarheid en hond met gezonde huid en vacht. 

- Hoogwaardig, natuurlijk en biologisch droogvoer voor de hond 
- Koud geperst, voedingsstoffen en smaak blijven optimaal bewaard
- Met enkel biologisch vlees en biologische groente, zonder kunstmatige bestrijdingsmiddelen en voor een beter dierenwelzijn
- Met natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en zalmolie voor een gezonde huid en vacht en goede vertering

Samenstelling: biologische gedroogde kip (29%), biologische spelt, biologische haver, biologische erwten (11%), biologisch gevogeltevet, biologische gedroogde kippenlever, zalmolie (1,2%), biologisch gedroogde tomaat (1%), biologische basilicum (0,25%). 


Analytische bestanddelen: ruw eiwit 27.0 %, Ruw vet 14 %, Vocht 8%, Ruwe celstof, 7.2 %, Ruwe as 6.7 %, Calcium 1.2 %, Fosfor 1.0 %. Toevoegingsmiddelen (/kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A 25.000 IE, Vitamine D3 2000 IE, Vitamine E 180 IE, Koper 5.0 mg, Zink 65 mg, IJzer 50 mg, Mangaan 35 mg, Jodium 1.5 mg.Inhoud: 1,5 kg


  • Biofood

8 KG

  • 8714831500012

1,5 KG

  • 8714831500029

Onze hond is een zeer moeilijke eter. Met dit voer is het voor de eerste keer anders. Ze zit er echt op te wachten en eet daarna keurig haar bakje leeg. In verhouding is deze variant duurder dan de andere geperste brokken van Biofood. Maar bij deze variant wordt er gebruik gemaakt van biologische ingrediënten en ontbreekt rund (hoewel rund in veel soorten hondenvoer wordt verwerkt zijn het juist deze eiwitten waar honden allergisch op kunnen reageren). Hiervoor gaven we altijd Biofood pressed puppy/small breed. Deze brokken zijn iets groter (met name iets dikker). Maar onze hond lijkt het juist wel prettig te vinden dat er nu wat meer valt te kauwen. Daarnaast zijn deze brokken lichter van kleur en hebben ze een sterkere geur. Hoe dan ook, een goed brok met (zeker voor een geperste brok) ontzettend goed eiwit- en vleesgehalte.

Beoordeling plaatsen

anti-spam