logo van TIM's


Huisdierplezier vind je bij TIM's!

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!
baasje met haar hond

Alles voor baasjestevredenheid

Zoals gezegd zijn wij bij TIM's gek op dieren! Dieren zijn onze klanten en wij zullen alles doen om onze dierenvriendjes tevreden te houden. Aangezien de meeste klanten goed naar hun baasjes moeten luisteren, houden we ook de baasjes tevreden! Baasjestevredenheid noemen we dit. De baasjes belonen ons met een 9,4 en dat maakt ons trots.


honden liggend op het gras

Heel veel baasjes gingen je voor!

TIM's is een van de grootste onafhankelijke webwinkels van het land op het gebied van huisdierbenodigdheden. Onze passie voor dieren en aandacht voor de baasjes zorgt ervoor dat meer dan 100.000 baasjes je voor gingen! Iedere dag kunnen we nieuwe klanten verwelkomen dankzij vele bestellingen van baasjes. Ben jij de volgende?bezorger bij pakketpunt

Retourneren is gratis

Een vergissing is snel gemaakt. Zo kan het zijn dat baasjes weer eens niet goed geluisterd hebben naar hun huisdier en het verkeerde voer hebben meegenomen. Dit kan natuurlijk gebeuren. Bij TIM's retourneer je daarom gratis tot wel 30 dagen na aankoop. Zo kan je handig via je mobiel bij zo'n 4000 Postnl punten een pakket inleveren.


hond bij verzenddoos

Gratis verzending vanaf 59 euro!

Hoewel het bezorgen van een pakketje natuurlijk gewoon geld kost, zijn we natuurlijk erg blij met iedere bestelling die binnen komt! Daarom betalen wij de verzendkosten als je vanaf 59 euro besteld hebt. Ook kan je zelf je bezorgdag kiezen en jouw bestelling afleveren bij meer dan 4000 pakketpunten in Nederland en België.


bezorger bij pakketpunt

Keuze is reuze!

Sommige dieren zijn net iets kieskeuriger dan andere. TIM's heeft meer dan 10.000 producten op voorraad staan, zodat jij als baasje altijd een goede keuze kan maken voor je maatje. Dit is een grote verzameling van product waar jouw maatje echt blij van wordt. Alleen het beste voor jouw huisdier. Daar gaan we voor.


hond bij verzenddoos

Veilig thuiswinkelen

Bij TIM's vinden we het belangrijk dat de baasjes van onze klanten een veilige omgeving hebben waar ze hun betalingen kunnen doen. Zo kunnen baasjes hun favoriete betaalmiddel kiezen. Ook zijn we lid van Stichting Thuiswinkel Waarborg. Zij letten goed op ons en zorgen dat we ons netjes aan te regels houden.