11111 9.6/10 (5 reviews)
  • Gratis retourneren*.
  • 20302 klanten geven TIM's een 9,2.
  • Behulpzaam en deskundig advies.
  • 100.000+ blije baasjes gingen je voor.
  • Slechts 3,95 verzendkosten, gratis verzending v.a. 39,-.
Biokat's Kattenbakvulling Micro Classic 14 ltr
Biokat's Kattenbakvulling Micro Classic 14 ltr is zeer fijnkorrelig kattenbakgrit, met een hoog absorptievermogen en stevige klonten voor een hygiënische en makkelijk te reinigen kattenbak. Dit zeer fijne grit is zacht van structuur door de extra fijne korrels en gemaakt zonder chemische toevoegingen. Het grit heeft een absorptievermogen van maar liefst 300%: dat betekent dat 1 liter grind 3 liter vloeistof bindt! Hierdoor blijft de kattenbak droog, hygiënisch én voorkom je nare geurtjes. Het grit vormt stevige, vlakke klonten waardoor je ze gemakkelijk uit kunt scheppen en de kattenbak in een handomdraai weer fris hebt. In tegenstelling tot vroeger wordt Biokat's nu geleverd in papieren zakken, een stuk beter voor het milieu dan plastic!

- Zeer fijn kattenbakgrit
- Klontvormend, zorgt voor vlakke, stevige klonten
- Hoog absorptievermogen van 300%
- Zorgt voor veel hygiëne en geurbinding
- Nu in milieuvriendelijkere, papieren zak

Inhoud: 14 liter 

  • Biokat's

14 LTR

  • 4002064613840

Ik ben heel tevreden met biokat micro of fresh katten bakgrind gebruik het al een hele tijd vond het ook een schappelijke prijs maar nu zie ik dat het zo'n 1,50 tot 2,50 duurder is geworden vraag me af waarom

Snel geleverd, prima prijs. Prima product, geen stank van de kattenbak wanneer om de dag de uitwerpselen uit de bak worden geschept. Dit product blijf ik hier bestellen!

Geweldige korrels. Geeft mooie vaste bollen. De korrels zijn zo fijn dat ze niet aan de pootjes blijven hangen. Blijft dus dicht bij de bak en niet door het hele huis. Hier niets anders!

Beoordeling plaatsen

anti-spam