Thuiswinkel waarborg
  • Gratis retourneren*.
  • Beoordeeld met een 9,2 door 9641 klanten.
  • Achterafbetalen ook mogelijk.
  • Slechts € 3,95 verzendkosten per 30 KG naar Nederland, België en Duitsland.
  • Ook pakket afhaalpunten.
Anti-blaf halsband

De anti-blaf halsband zorgt ervoor dat je hond ongewenst blaffen afleert door middel van geleidelijk toenemende geluiden en (lichte) schokken die gestuurd worden door een microprocessor. Deze microprocessor zal het geluid van het blaffen onderscheiden van andere geluiden in de omgeving en geeft automatisch een geluidje en een schok af na elke blaf.

Onze halsband is bijna geheel automatisch. Na het installeren van een 6 volt alkalinebatterij en het instellen van de juiste grootte van de halsband, begint de PET852 automatisch te werken.

Er zijn in totaal zeven sensitiviteitniveaus. Wanneer de batterij wordt geïnstalleerd, staat de halsband automatisch op sensitiviteitsniveau 4.

De blafband is geschikt voor honden van 3,5 tot 55 kg.
Alkaline batterij 6V wordt meegeleverd.

Let op: Blafbanden dienen primair binnen gebruikt te worden. Blafbanden zijn absoluut niet vochtbestendig. TIM's adviseert met klem om voor het gebruik van een statische correctiehalsband altijd een gerenommeerde hondenschool / hondentrainer te raadplegen.

  • Merkloos

  • 8718346037599

Een 9 het werkt je dat het zoveel batterijen neemt

Helaas hij werkt niet het lampje gaat niet branden en de hond blaft nog net zoveel en hard.

Hij werkt perfect . Geen klachten van de buren meer.

Werkt super!

Het werkt echt goed. Maar na een tijdje bleef hij steeds een scherpe toon geven. Ik heb er 3 aangeschaft en alledrie hetzelfde euvel?! Of ligt dat aan de batterij? Moeten die dan vervangen worden???

Super product, supersnelle service, zeker een aanrader

Na 3x blaffen had hond door dat piep vanuit de band kwam door zijn geblaf en stopte hij met blaffen. Zodra band omdoe weet hij dat hij niet moet blaffen

Zeer snelle levering. Goede kwaliteit

Super fijne band. Binnen ander halve week als hij zonder band is blaft hij nu ook een stuk minder. Hij weet ook te stoppen bij het eerste piepje! Echt een topper!

Alleen de bieper werkt mijn hond blaft nog evenveel en krijgt geen stoot er is een lichtje bij geleefd werkte vanaf stand 5 en bieper vanaf stand vier nu werkt het lichtje helemaal niet meer bieper wel

goed werkt prima

Beide honden leerden het blaffen vrij snel af! De een reageerde al iets beter dan de andere maar zeer effectief

In laagste stand geeft dit niet echt veel indruk op onze (dwergkees) hond, op stand 4 à 5 is ze er toch al een paar keer van verschoten en als nu het bandje in het zicht ligt is er al heel wat minder lawaai .... We doen deze wel niet constant aan, enkel in situaties waarin wij willen dat ze niet blaft en geloof me ze begint dit wel door te hebben .....

Beoordeling plaatsen

anti-spam