Full_price

€ 24,13

Per stuk
  • Gratis retourneren*.
  • Beoordeeld met een 9,3 door 15151 klanten.
  • Behulpzaam en deskundig advies.
  • 100.000+ blije baasjes gingen u voor.
  • Slechts € 3,95 verzendkosten, gratis verzending v.a. 39,-.
Anti-blaf halsband

De anti-blaf halsband zorgt ervoor dat je hond ongewenst blaffen afleert door middel van geleidelijk toenemende geluiden en (lichte) schokken die gestuurd worden door een microprocessor. Deze microprocessor zal het geluid van het blaffen onderscheiden van andere geluiden in de omgeving en geeft automatisch een geluidje en een schok af na elke blaf.

Onze halsband is bijna geheel automatisch. Na het installeren van een 6 volt alkalinebatterij en het instellen van de juiste grootte van de halsband, begint de PET852 automatisch te werken.

Er zijn in totaal zeven sensitiviteitniveaus. Wanneer de batterij wordt geïnstalleerd, staat de halsband automatisch op sensitiviteitsniveau 4.

De blafband is geschikt voor honden van 3,5 tot 55 kg.
Alkaline batterij 6V wordt meegeleverd (Batterij tevens los verkrijgbaar: 4LR44 / 4AG13)
Lengte van de halsband is op maat verstelbaar.

Let op: Blafbanden dienen primair binnen gebruikt te worden. Blafbanden zijn absoluut niet vochtbestendig. TIM's adviseert met klem om voor het gebruik van een statische correctiehalsband altijd een gerenommeerde hondenschool / hondentrainer te raadplegen.

  • Merkloos

  • 8718346037599

Een 9 het werkt je dat het zoveel batterijen neemt

Helaas hij werkt niet het lampje gaat niet branden en de hond blaft nog net zoveel en hard.

Hij werkt perfect . Geen klachten van de buren meer.

Werkt super!

Het werkt echt goed. Maar na een tijdje bleef hij steeds een scherpe toon geven. Ik heb er 3 aangeschaft en alledrie hetzelfde euvel?! Of ligt dat aan de batterij? Moeten die dan vervangen worden???

Super product, supersnelle service, zeker een aanrader

Na 3x blaffen had hond door dat piep vanuit de band kwam door zijn geblaf en stopte hij met blaffen. Zodra band omdoe weet hij dat hij niet moet blaffen

Zeer snelle levering. Goede kwaliteit

Super fijne band. Binnen ander halve week als hij zonder band is blaft hij nu ook een stuk minder. Hij weet ook te stoppen bij het eerste piepje! Echt een topper!

Alleen de bieper werkt mijn hond blaft nog evenveel en krijgt geen stoot er is een lichtje bij geleefd werkte vanaf stand 5 en bieper vanaf stand vier nu werkt het lichtje helemaal niet meer bieper wel

goed werkt prima

Beide honden leerden het blaffen vrij snel af! De een reageerde al iets beter dan de andere maar zeer effectief

In laagste stand geeft dit niet echt veel indruk op onze (dwergkees) hond, op stand 4 à 5 is ze er toch al een paar keer van verschoten en als nu het bandje in het zicht ligt is er al heel wat minder lawaai .... We doen deze wel niet constant aan, enkel in situaties waarin wij willen dat ze niet blaft en geloof me ze begint dit wel door te hebben .....

werkt zeker is dik in orde

In het weekend de blafband voor de eerste keer uitgetest, mijn hond heeft nog een dertig tal keren geblaft, en kennelijk enkele stootjes gekregen voor ze het doorhad. Sindsdien bijna niets meer 1 blaf 1 piep en ze stopt , zowel in de nacht als overdag. Zalig een hond die niet heel de dag en nacht zit te blaffen. Een ongelooflijk product vooral omdat ze maar een schok krijgt na de vijfde blaf, en na 1 blaf stopt ze al. Voor haar zelf ook een hele verbetering Bedankt

Binnen enkele dagen in huis. De blafband werkt prima. Dana (de hond) reageerde direct en het blaffen is veel minder geworden.

Werkt niet. De blafband gaat enkel af bij hele hoge schelle blafjes, en niet bij onze grote honden met een zware blaf. Bij simulaties van hoge blafjes (Pekinees bijv.) op de computer, doet de blafband wel wat hij moet doen.

Werkt perfect

Werkt prima. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Batterij zomaar leeg

werkt prima de eerste piep is al voldoende en hij weet het al precies als hij zn bandje omkrijg we zijn dik tevreden eerdaags laten we de batterij er gewoon uit

Niet wat je er van zou verwachten .. Dan werkt die wel dan weer niet . Pieptoon gaat spontaan af ..

Ideaal mijn hond blaft niet meer.

Het is een goed werkende band, alleen jammer dat er maar 1 batterij bij zat en die in 2 weken leeg was en deze niet in de winkel kan halen maar mort bestellen .

Werkt wel maar niet erg accuraat en heeft 6 niveau’s en niet 7

jm

Een miskoop . Hij gaat spontaan af steeds ,hij reageer al op hogere tonen . dit krijg mijn hond niet om

Goed. Alleen voor de hond wat minder. Dus ze heeft die kado bon wel verdiend, voor allemaal lekkers en speel Goed.

Werkt goed bij mijn hond, gedaan met blaffen ????

Perfect alleen het piepje was al genoeg

Het gaat heel sporadisch maar af wanneer de hond blaft. Hij werkt nochtans en de batterij zit er goed in. Gebruiken het niet meer aangezien het niet reageert op zijn zware blaf.

super thingy

Goed matriaal plus goede levering

Werkt op zich prima, maar vreet batterijen.

Vanaf eerste gebruik erg effectief, buren vroegen of ik nog wel een hond had, zeer aan te bevelen

Ideaal, heel fijne blafband. Mijn hond maakte hele volks stammen gek door kwispelend en blaffend door het huis te lopen. Kon zijn rust niet vinden en sinds hij de band om heeft ligt hij rustig op z'n plaats. De eerste keer dat hij hem om had vond hij het eng omdat hij dus een schokje kreeg die was overigens heel mild mijn vriend en ik hebben het eerst getest op onze armen. Dat was een fijner idee Nu gaat het super en is hij gewoon stil zijn ook aan het afbouwen met de band dus een super hulp middel 5 sterren voor dit product

Doet wat hij moet doen, geeft niet altijd een schok maar dat vind ik juist fijn

Een blafband die werkt ????

Is een zeer goed wekende blafband raad ieder een deze aan

Top geregeld allemaal

Beoordeling plaatsen

anti-spam