2x 30 ltr

Full_price

€ 13,95

Per stuk
Full_price

€ 14,95

Per stuk
Full_price

€ 11,99

Per stuk

€ 8,29

Per stuk
  • Gratis retourneren*.
  • Beoordeeld met een 9,3 door 14435 klanten.
  • Behulpzaam en deskundig advies.
  • 100.000+ blije baasjes gingen u voor.
  • Slechts € 3,95 verzendkosten, gratis verzending v.a. 39,-.
Breedercelect is een milieuvriendelijke kattenbakvulling van hoogwaardige kwaliteit en vele voordelen. De vulling gaat lang mee, is zeer eenvoudig te gebruiken en laat geen vlekken achter op de vloer.

Milieuvriendelijk

Breedercelect is zich ervan bewust dat de bronnen op aarde niet oneindig zijn. De kattenbakvulling bevat dan ook >99% gerecycled papier en er worden absoluut geen nieuwe materialen in hun producten gebruikt. Het gevolg hiervan is minder vervuiling, minder gebruik van energie en het gebruik van minder bronnen!

Het papier dat wordt gebruikt is biologisch afbreekbaar door zuurstof en water én kan worden gemulcht voor hergebruik in de tuin!

De voordelen van Breedercelect op een rijtje:
- Milieuvriendelijk
- Natuurlijke insluiting van geurtjes
- Uitermate absorberend
- Geschikt voor alle katten
- Licht in gewicht
- Praktisch geen stofvorming

Hoe kunt u Breedercelect het beste gebruiken?
1) Vul de kattenbak voor 2 tot 4 cm met kattenbakvulling.
2) Verwijder de klonten die vormen regelmatig voor optimaal resultaat en meng de achterblijvende korrels.
3) Vervang alle korrels eens per week.
4) Gebruik het afval van de Breedercelect weer in de tuin, en help het milieu!

Inhoud: 10 liter

  • Breedercelect

2x 30 LTR

  • 9315087370306

30 LTR

  • 9315087370306

20 LTR

  • 9315087390205

10 LTR

  • 9315087301102

Geweldige kattenbakvulling! 't Is zelfs goedkoper om ze te bestellen en aan mijn deur te laten brengen dan de zakken te kopen in de plaatselijke dierenwinkel. (En niet elke dierenwinkel heeft deze.) Mijn kat vindt de korrels prima! Ze absorberen heel goed en geven amper geur. Zodra je het echt begint te ruiken, is het sowieso tijd om ze te verversen. Ik doe dit ongeveer elke week/om de anderhalve week en ik heb twee kattenbakken voor één poes. Het milieuvriendelijke aspect vind ik ook belangrijk! De korrels kleven ook niet aan de pootjes en zijn niet stoffig. Ze blijven hun vorm behouden, en zwellen gewoon op als er vocht aan komt. Voordien had ik geperste houtkorrels (zoals voor de PeeWee) en dat geeft toch veel meer rommel. Als poeslief heel enthousiast graaft, vallen er wel eens wat korrels uit de bak, maar dat is snel weer opgeveegd.

Breeder celect kattenvulling neem het vocht heel erg goed op, wordt niet mee uit de kattenbak genomen (kleeft niet) en neem t de reuk heel erg goed op. 1 klein minpuntje= redelijk veel afval, maar... dit kan dan weer in de composthoop gecomposteerd worden.

Goed alternatief, moet het nog iets langer uitproberen of het een blijvertje is

Voordelen van deze kattenbakvulling: lichtgewicht en milieuvriendelijk. Nadeel vind ik dat het vrij snel opdroogt en niet samenklontert waardoor je niet goed kan zien welk deel je er uit moet scheppen.

Absorbeert goed, stofvrij en geen overheersende geur

Geweldig zand dat je maar 2 keer per week hoeft te verversen

Beoordeling plaatsen

anti-spam