€ 1,49

Afhalen in onze winkel?

Bekijk onze winkelvoorraad.
Onze winkel

TIM's winkel Utrecht:
Amsterdamsestraatweg 577
3553EH Utrecht

Openingstijden:
Ma 12:00 - 18:00
Di t/m vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00

Niet op voorraad

Niet op voorraad

Thuiswinkel waarborg
  • Gratis retourneren*.
  • Beoordeeld met een 9,2 door 10968 klanten.
  • Gratis afhalen in onze winkel ook mogelijk.
  • Slechts € 3,95 verzendkosten per 30 KG naar Nederland, België en Duitsland.
  • Ook pakket afhaalpunten.
De buffalo oor is een heerlijke snack met het vlees nog aan het oor. Heerlijk om er vanaf te kluiven. Als het vlees op is, is het extra lekker om de vleessmaak nog van het bot te likken. Het kluiven houdt ook het gebit in top conditie.

Blijf bij de hond in de buurt wanneer hij het oor heeft. Wordt jouw hond te fanatiek met kluiven, haal het oor dan weg.

  • I am

  • 340599

  • 8718346016440

Ze vond het zeer lekker

Zo op, maar mijn honden vinden ze heerlijk. Af en toe bestel ik deze bij. Gewoon omdat mijn honden ze om te smullen vinden. Oortjes kun je gerust geven, in tegenstelling tot andere oren zijn deze groot genoeg en knapperig genoeg. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ze taai zijn en ze kunnen stikken.

Ze zijn er gek op

Prima runderoor! Handig ingepakt ook. Verhouding prijs kwaliteit is goed!

daar was mijn kleine boefje heel blij mee

Ik zocht een snack die niet op 1, 2, 3 ingeslikt kon worden. Met zo'n oor is mijn Cavalier King Charles een hele tijd goed bezig en knabbelt hij er ook graag later nog op. Deze snack is geurloos maar wordt geapprecieerd door mijn hondje, die anders wel van "geurige" snacks houdt.

Altijd lekker voor de doggy’s

Ze stinken wel...

Mijn hond is de hele avond bezig met dit oor. Hij vindt het geweldig, beter dan alle andere dingen die hij eerder had!

Dit zijn pas goede buffalo oren. Onze hond doet met een ander oor 10 minuten maar bij deze is hij zeker een uur aan het knabbelen. Ziet er goed uit en goed verpakt (per stuk) . Vandaag besteld morgen geleverd is ook zeker niet gelogen!!

lekkere snack voor de hond

Toen ik de anti vlooien en tekenband bestelde, zag ik deze staan. Ik vond het heel fijn dat je dit bij de bestelling ziet staan, het koste maar 1,49 als ik het goed heb en dan heb je er 2. Ja dat kan je dan niet laten liggen voor mijn hond. Ook deze kwam de volgende dag al binnen.

Stinken onwijs maar dat vinden de honden natuurlijk heerlijk, dus dan maar in de tuin!

Mooie droge oren en niet vet!

Mooie grote oren, de honden vonden ze erg lekker! Zeker een aanrader om ze te geven, mijn harde kauwer deed er zeker een half uur mee. Dat is lang voor haar doen.

Lucky, onze hond, vond het heerlijk om hierop te kauwen!

Hap slik weg! Ofwel hond vond ze heerlijk :)

Ik vind het stinken, maar de honden zijn er dol op

Zat er eentje gratis bij de bestelling, erg attent! Helaas niet voor mijn monsters aangezien ik er 4 heb :) Dus de buurhond heeft er heerlijk van gesmikkeld. vooral op het vlees werd gelijk aangevallen.

Lekker

Ziet er prima uit. Hond vond hem heerlijk!

Altijd lekker voor het hondje. Helaas kreeg ik er maar 1, welke ik ook gehad zou hebben bij de aanschaf van 1 doos, ipv bij 4 dozen puppypads. Ik zou denken 1 bij 1. Dan 4 bij 4 misschien? Uiteindelijk is het een kadootje en zijn we er niet minder gemotiveerd door om bij tim's.nl te bestellen.

Super lekker,vindt Rakker en super snelle levering

Voor lang kauwplezier

super lekker voor onze hond

Beoordeling plaatsen

anti-spam