Hopper selective konijnenvoer 10 kg
Binnenkort zal dit product Millor Selective vervangen. De samenstelling is identiek.
Full_price

€ 27,95

Per stuk
Full_price

€ 28,95

Per stuk
  • Gratis retourneren*.
  • Beoordeeld met een 9,3 door 13369 klanten.
  • Gratis verzending v.a. 39,-.
  • Slechts € 3,95 verzendkosten naar Nederland, België en Duitsland.
  • Korting voor zakelijke klanten.
  • Ook pakket afhaalpunten.
Millor is samengesteld aan de hand van het instinctieve dieet van uw konijn. Het resultaat is een maaltijd met een goede balans tussen vezels, proteïnen en de juiste vitamines en mineralen. Dit allemaal zonder de voeding vol te stoppen met onnodige ingrediënten die weinig toevoegen voor uw konijn. Alleen het beste voor uw maatje!

Waarom Millor Rabbit Selective Konijnenvoer?

Millor Konijn Selective voorkomt dankzij het speciale recept selectief eten van een konijn, een algemeen bekend probleem bij konijnen. Toegevoegde luzerne zorgt voor een hoge kwaliteit aan eiwitten en vezels.

Simpel gezegd zijn de voordelen van Millor Rabbit Selective:
1. Voorkomt het selectief eten
2. Luzerne zorgt voor een hoge kwaliteit vezels en eiwitten
3. Hoog vezelgehalte 24%
4. Zonder toegevoegde suikers, om overgewicht te voorkomen
5. Omega 3 & 6 uit lijnzaad voor een gezonde huid en vacht
6. Goed voor de tanden van het konijn

Voedingsadvies

Het voedingsadvies is gebaseerd op een normale energiebehoefte van een konijn. De lichaamsconditie van uw konijn is de leidraad voor de actuele voergift. Indien nodig kunt u meer of minder voer geven om uw konijn in optimale conditie te houden. Zorg ervoor dat er steeds voldoende vers drinkwater en hooi beschikbaar is. Afhankelijk van de maat van uw konijn voert u dagelijks tussen de 30 en 70 gram Millor Rabbit Selective.

De inhoud van Millor

Samenstelling:

Luzerne, Sojahullen, Tarwe, Tarwegries, Zonnebloemolie, Sojaschroot, Bietenpulp, Lijnzaad, Erwten, Calciumchloride, Calciumcarbonaat, Dicalciumfosfaat.

Analytische bestandsdelen

Voedingstoffen Inhoud Eenheid
Vezels 24,0 %
Ruw Eiwit 14,7 %
Ruw vet 4,3 %
Ruwe as 7,3 %
Calcium 0,8 %
Fosfor 0,4 %
Sodium 0,3 %
Vocht 12,5 %
Vitamine A 10 000 IE/kg
Vitamine D3 1 000 IE/kg
Vitamine E 40 IE/kg
Koper (koper(II)sulfaat penta¬hydraat) 15 mg
Zink (zinksulfaat-mono¬hydraat) 75 mg
Ijzer (ijzer(II)sulfaat-mono¬hydraat) 75 mg
Mangaan (mangaan(II)oxide) 30 mg
Jodium (calcium¬jodaat, watervrij) 1,5 mg
Selenium 0,2 mg

  • Millor

10 KG

  • 8718346045327

De nijnen hadden altijd een ander merk. Deze wilde ik bestellen en toen kwam er een melding dat dit product nagenoeg hetzelfde is en goedkoper. Beide klopt en daardoor accepteerde ze het meteen.

Van selective succesvol overgestapt op dit goedkopere merk Zelde soort brokstaafjes

Sinds een paar maanden overgestapt op deze konijnenbrok (Millor rabbit selective). Tot nu toe bevalt het goed en de konijnen lijken het lekker te vinden. Ze eten er goed van en doen het prima op deze brokken. Ik bestel deze zakken van 10 kg altijd bij Tim's. Na bestellen ontvang ik altijd netjes een terugkoppeling van Tim's over mijn bestelling/levering via de email. En het voer word altijd netjes binnen enkele dagen thuis geleverd. Heel fijn allemaal en een echte aanrader!

Perfecte service, soepele levering, konijnen smullen ervan.

Fijn voer wat ons duurdere merk perfect vervangt, ze vinden het net zo lekker!

Mijn konijnen vinden dit super lekker voer en gingen er gelijk van eten. Ik ben er erg tevreden over.

Mijn konijntjes zijn dol op deze brokken en bovendien zitten alle nodige voedingsstoffen erin top service ook van tips!

Ons konijn at voordien altijd de duurdere korrels van Supreme Sience Selective. Toen we nieuwe korrels wilden bestellen, gaf de website ons deze suggestie. Ons konijn had geen moeite met de overstap.

Hetzelfde als de duurdere variant, alleen goedkoper en een milieu vriendelijkere verpakking!

Dit is goed voer! En is er een misverstand ontstaan dan wordt dit correct opgelost kortom de klantenservice van Tim's is geweldig!!

Dit voer bevalt altijd goed. Tim's heeft mij dit ooit aanbevolen als alternatief voor de Science Selective brokjes. De brokjes zijn iets kleiner, maar mijn konijnen konden er direct aan wennen en de prijs is net wat voordeliger.

Goed voer. Onze konijnen reageren er goed op. Wij hadden eerst voer van het merk selective, maar is in verhouding duurder. Eerst wilde ik niet overstappen omdat dit de beste voeding zou zijn, maar ik merk dat ze hier hetzelfde op reageren dus wij zijn blij????????

Zeer tevreden met de snelle levering!

Goede en snelle levering. Het voer is een stuk goedkoper dan Science Selective en ze doen het er even goed op. Tevreden klant dus, ik zal dit voer hier blijven bestellen.

Mijn konijnen zijn selectieve eters. Met dit voer krijgen ze binnen wat ze nodig hebben, ze vinden het lekker! Snelle levering en een goede prijs.

Konijn eet het heel graag ????

Tip top in orde!

Zag er goed uit. Prima nood verpakking

Vonden ze zeer lekker de konijnen.

konijntjes vinden het lekker

Konijn vind het lekker

Prima alternatief voor selective science

Ze eten het maar moeilijk aan te geven hoe gezond het is.

Mn konijntje is inmiddels 9 jaar en totaal geen problemen met zn gewicht of tanden .. het is elke dag weer een klein feestje voor hem...

Los vinden mijn konijntjes dit voer heerlijk. Maar ik heb het een paar keer gemixt met de originele science selective en dan blijft het liggen. Wanneer ze dan weer trek krijgen gaat het wel op maar de voorkeur ligt hier bij science selective

C.

Ik heb deze niet aan onze konijnen gegeven. Omdat 1 konijn snel last heeft van diarree en het met de huidige voeding heel goed gaat, durf ik het niet aan om nu te gaan switchen. Dus ik kan niet beoordelen of het goed is.

Goed spul! Voor ons bekend. Bedankt voor de sample. Toch weer een extra dagje voer!

Super leuk dat ik iets kan uit proberen.

Onze konijnen vinden deze brokjes niet zo lekker.

Het enige voer dat mijn konijn wil eten naast het veel te dure supreme science selective voer dat ik al 2, 5 jaar moet kopen omdat hij niks anders wilde. Vanaf nu ga ik over op Millor!!????????

Een mooie suggestie van Tim's, maar we blijven toch bij het Supream Science Selektief voer

Kwam als verrassing mee bij mijn bestelling. Ik geef dit nu als snoepjes, aangezien gewenning aan nieuwe brok geleidelijk moet gaan. Ze vinden het wel lekker. Wel jammer dat de voedingsstoffen en hun verhoudingen niet op de proefverpakking staat.

Lekkere brokjes

Mijn konijn is zo gewend aan zijn hope farms dat deze links blijven liggen. Echter is de kwaliteit wel prima van dit voeder. Enkel niet voor mijn konijn.

Goede voeding.

Goede vervanging van het supreme science selective konijnenvoer.

Konijnen kiezen toch liever voor de science selective..

Beoordeling plaatsen

anti-spam