11111 9.8/10 (12 reviews)
  • Gratis retourneren*.
  • 18683 klanten geven TIM's een 9,2.
  • Behulpzaam en deskundig advies.
  • 100.000+ blije baasjes gingen je voor.
  • Slechts € 3,95 verzendkosten, gratis verzending v.a. 39,-.
Naturis Houdbaar Rund 650 gr
De achterliggende gedachte van ons Versvlees Houdbaar is om een waardige vervanger te hebben voor ons Versvlees Diepgevroren indien u bijvoorbeeld op vakantie gaat, vergeten bent een worst te ontdooien of indien u gewoon een gezond en lekker snoepje wenst te geven aan uw trouwe viervoeter.

Naturis Versvlees Houdbaar is van dezelfde grondstoffen gemaakt als ons diepgevroren vers vlees. Dus van vlees dat geschikt is voor menselijke consumptie en eveneens afkomstig van EEG goedgekeurde slachthuizen. Aan alle soorten is ook zeewier toegevoegd daar dit een natuurlijke bron van verschillende vitaminen is voor uw hond.

Om het vers vlees houdbaar te maken, is het gestoomd geweest en vervolgens vacuum getrokken. Stomen is een gezonde manier om voedsel te bereiden. Doordat het vlees niet in contact komt met het water worden de smaak en de voedingsstoffen  veel beter bewaard en kunnen wij hierdoor een goede kwaliteit garanderen met een hoge voedingswaarde en darmopneembaarheid voor uw hond.

Bewaren: koel en niet blootstellen aan de zon en/of warmte

Samenstelling:
Vers rund, zeewier, aardappelzetmeer

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 15,1%, ruw vet 18,5%, vocht 54,6%.

Voedingsadvies: 
30gr/kg hond per dag.

Indien je de combinatie maakt met brok is het voedingsadvies 15gr/kg hond per dag.

  • Naturis

10X650 GR

  • 5425026042400

650 GR

  • 5425026042370

GEWELDIG PRODUCT HEEL CONTENT VAN !

lekkere beloning, voor training

Super snelle levering En mijn moeilijke/kieskeurige hond zit hier al kwispelend op te wachten als ik zijn eten klaar maak Dus mijn hond blij en ik blij Alleen maar win win

zeer lekkere worst mijn bordeauxdogs zijn er niet meer zonder te kunnen bestelling word goed en op tijd geleverd ook de hondenkorrels merk kanjer zeer lekker gratis snoepje was fijn cadeaux die bestel ik ook ik ben zeer tevreden klant van TIMS

Goeie en fijne worsten om mee te trainen .

Beoordeling plaatsen

anti-spam