Full_price

€ 119,50

Per stuk
  • Gratis retourneren*.
  • Beoordeeld met een 9,3 door 13384 klanten.
  • Gratis verzending v.a. 39,-.
  • Slechts € 3,95 verzendkosten naar Nederland, België en Duitsland.
  • Korting voor zakelijke klanten.
  • Ook pakket afhaalpunten.

Petsafe Treat & Train Trainer Beloning
De Petsafe Treat & Train Trainer Beloning is een handig apparaat met afstandsbediening wat je helpt bij het trainen van je hond en het verminderen van angst. Ideaal als jouw hond bijvoorbeeld angstig is in bepaalde situaties of gestresst raakt als je van huis gaat! Je vult de trainer met brokjes of beloningen en met een druk op de knop van de afstandsbediening laat het apparaat beloningen los. Zo helpt de Treat & Train Trainer de focus van jouw hond te verleggen op een gezonde manier. 

- Voerdispenser voor de hond met afstandsbediening
- Afstandsbediening werkt tot op 30 meter afstand
- Ideale hulp bij het trainen of bij angstige honden
- Exclusief batterijen

 

 

 


  • Petsafe

  • 0759023080734

Ideaal voerapparaat om mee te trainen. Het apparaat geeft veel verschillende opties en functioneert naar behoren, zeker een aanrader.

Prachtig om zo onze hondjes te leren wat raakvlakken zijn in agility bedankt

Simpelweg geweldig. Mogelijkheden voor een betere interactie en gehoorzaamheid met en door uw hond ( of kat!) zijn legio. Uitgebreid boekwerk erbij.

Een handig apparaat om bijvoorbeeld je hond te leren om "vooruit" / van de baas vandaan te werken (bijvoorbeeld bij Hoopers). Maar ook een mooi hulpmiddel om te leren geduld te hebben. Mijn hond is er werkelijk bezeten van en weet dat het tijd is voor een moment samenwerken en oefenen. Goede kwaliteit, bol op target had voor mijn hond wel iets harder mogen zijn (is nu rijkelijk voorzien van gaatjes maar die van mij is dan ook erg enthousiast :-)

dit toestel is super handig in gebruik, zeker en vast zijn geld waard. Een echte aanrader!

perfect, alleen erg jammer dat er geen batterijen bij zitten.

Beoordeling plaatsen

anti-spam