Terug | Hond Voer en drinkbakken voor honden Voer en drinkbakken Road refresher Road refresher drinkbak voor onderweg grijs
11111 9.3/10 (6 reviews)

Waarom TIM's?

 • 30647 klanten geven TIM's een 9,4.
 • Zondag t/m vrijdag voor 17:00 besteld in NL / BE, volgende dag in huis.
 • 255.175 blije baasjes.
 • Slechts 4,95 verzendkosten, gratis verzending v.a. 59,-.
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen*.

Roadrefresher Drinkbak Voor Onderweg Grijs Large 24x10 cm
De Road Refresher is de ideale waterbak voor onderweg. Deze bak kan gevuld met water in elk voertuig geplaatst worden zonder dat het water er uit klotst. Hierdoor kan jouw trouwe viervoeter, naar behoefte, onderweg drinken.

De Road Refresher is een slim ontworpen waterbak die dankzij een speciale constructie zorgt dat de hond 90 % minder “slobbert”. Ideaal voor in de auto, caravan of op de boot. De waterbak heeft klittenband aan de onderzijde en de bijgeleverde antislip strips zorgen ervoor dat de waterbak vast en stevig blijft staan op iedere vloer. Aan de bovenzijde zit, door middel van een clicksysteem, een ring die het opslaande water tegenhoudt. Als je nu per ongeluk tegen de bak schopt is er geen probleem, de waterbak blijft op zijn plek en de vloer blijft droog. Tevens zorgt dit slimme ontwerp er voor dat lange oren en baarden van de hond uit het water blijven.

De Road Refresher bevat een drijvende schotel waarin sleuven. Deze zorgen er voor dat er steeds maar een klein laagje water aan de oppervlakte ligt. De hond drinkt hierdoor veel rustiger en minder gulzig, waardoor het morsen met 90% verminderd. De foam ring die in de bovenkant verwerkt zit, is onderdeel van de roadrefresher en zorgt er mede voor dat de roadrefresher goed zijn werk kan doen. Resultaat: geen slobberende hond en een droge vloer.

Gebruiksaanwijzing
-Verwijder de bovenste ring en de schotel en haal de klittenbandstrips uit de bak.
-Giet water in de bak tot aan de markering
-Plaats de schotel en de rand terug
-Ze de bak vast op een tapijt ondergrond door deze aan te drukken. Op een gladde ondergrond kunt u de bijgeleverde zelfklevende klittenbandstrips gebruiken.

Afmeting: 24 cm
Kleur: grijs


 • Road refresher
 • Extra hoog
 • Alle groottes
 • Kunststof
 • Nee

LARGE 24X10 CM

 • 57896
 • 5060058270003

SMALL 19X8 CM

 • 409925
 • 5060058270843
10 juni 2024
11111

Heel handig en prettig te gebruiken, en de hond ziet niet meteen de hoeveelheid wat er in de waterbak zit dat is fijn.

14 mei 2024
11111

Helemaal geweldig! DE originele bak voor een lagere prijs dan de imitatie bakken!

18 april 2024
11111

Dit is een super drinkbak. Onze hond Sil kon bij zijn "normale" open drinkbak niet stoppen met drinken en dronk standaard de drinkbak leeg. Wanneer wij er water in deden, dronk hij de bak altijd leeg met als gevolg dat hij veel moest plassen en af en toe een ongelukje in huis had. De bak staat nog maar net....Sil drinkt nog steeds, maar hij drink niet meer de hele bak leeg. Kennelijk helpt het drijvende plaatje hem te stoppen met drinken wanneer hij naar het plaatje met het plasje water kijkt. Hij lijkt nu wat gedoseerder en rustiger te drinken. Het tweede voordeel is toch wel dat de vloer rondom de drinkbak niet meer helemaal drijfnat gemaakt wordt. Wat ons betreft is deze bak een blijvertje!

15 juni 2022
11111

Onze pup gooide iedere waterbak om, maar deze lukt dat haar niet :)

22 april 2020
11111

17 april 2020
11111

Zeer handige drinkbak voor honden die slobberen en spatten tijdens en na het drinken . Mijn hond verslikt zich niet meer en is veel rustiger daar door .de vlotter die omhoog komt waardoor er maar langzaam water komt zorgt ervoor dat mijn hond likt en niet veel moeite moet doen om water op te scheppen met zijn tong. De hond laat ook veel minder druppels na op de vloer na het drinken . Het enige nadeel is dat de ring die bovenaan de pot zit hard is om los te krijgen anders wel een schitterend artikel

Beoordeling plaatsen

anti-spam