11111 8.5/10 (15 reviews)
  • Gratis retourneren*.
  • 19845 klanten geven TIM's een 9,2.
  • Behulpzaam en deskundig advies.
  • 100.000+ blije baasjes gingen je voor.
  • Slechts € 3,95 verzendkosten, gratis verzending v.a. 39,-.
Sazzz Cuddles Egel 30,5 cm
De Sazzz Cuddles Egel van 30,5 cm is groot hondenspeelgoed van pluche, van verschillende structuren stof en met pieper. Ideaal om mee te knuffelen én lekker mee te spelen! Door zijn compacte vorm zonder uitstekende delen kan jouw hond deze egel gemakkelijk oppakken, meedragen, gooien en knuffelen, zonder dat er stukken losgetrokken kunnen worden. Zelfs de ogen zijn opgenaaid om het lostrekken en inslikken van losse delen te voorkomen! De egel is gemaakt van zacht pluche met 'stekels' van iets langer materiaal, waardoor hij niet alleen heerlijk zacht is, maar ook interessant voor jouw hond. De zware, bijzondere pieper zal zeker de aandacht van jouw viervoeter vasthouden!

- Leuke, compacte grote knuffel in de vorm van een egel
- Zonder losse, uitstekende delen of losse ogen om lostrekken en inslikken te voorkomen
- Van kort en langer pluche, ideaal om te knuffelen en zeer interessant voor de hond
- Met zware pieper om de aandacht vast te houden

Afmetingen: 30,5 cm 

  • Sazzz

30,5 CM

  • 8718346048687

mooie grote knuffel egel ,mijn hond was gelijk verliefd .Wel jammer dat na 3 dagen er geen geluid meer uit de egel kwam ,,ik was juist zo blij met het geluid ( eindelijk geen gek makend piepje ) en dat vond de hond ook !

Sterke knuffel voor mijn golden retriever, leuk geluidje bij knijpen.

Haha zo grappig deze enorme egel. Als de hond erin bijt komt er een heel raar geluid uit, een soort geknor. Ik kreeg hem cadeau en onze hond heeft ervan genoten, weliswaar niet voor hele lange tijd want het is en blijft een knuffel en ons monster trekt die altijd uit elkaar. Maar de stof is best stevig. LET OP: er zit een plastic zakje in de knuffel, dit kan bij het evt. slopen zorgen voor verstikkingsgevaar. Onze hond spuugt dat soort dingen gelukkig altijd uit.

Onze hond is helemaal dol op deze egel

Wat een leuke knuffelbeer???? men hond vind dit geweldig met een klein knorretje er bij word dit al snel zen beste vriend. Niet voor honden die graag bijten.

Hond is er blij mee. Hij speelt er graag mee en het geluidje is grappig. LIjkt prima kwaliteit te zijn. Leuk dat je de egel gratis kreeg bij bestelling rond dierendag. Bedankt nog!

Super leuke dierendag actie! Gratis gekregen bij bestelling rond Dierendag. Ze is er fier op. Wel met ‘scheet’ achting piepje. Maar voor ons niet hinderlijk.

Is ongeveer favoriete speelgoed geworden van onze flatcoat retriever

Erg leuke egel, beide honden zijn er gek van, leuk om er zomaar bij te krijgen!!

Hele leuke egel (gratis bij bestelling rond dierendag) met een heel grappig geluid!

Hond is er erg blij mee. Vrij zachte piep. Klinkt inderdaad een beetje als een zacht scheetkussen. Na twee weken nog steeds heel.

Beoordeling plaatsen

anti-spam