€ 9,99

Per stuk
  • Gratis retourneren*.
  • Beoordeeld met een 9,3 door 15428 klanten.
  • Behulpzaam en deskundig advies.
  • 100.000+ blije baasjes gingen je voor.
  • Slechts € 3,95 verzendkosten, gratis verzending v.a. 39,-.
Sazzz Cuddles Egel 30,5 cm
De Sazzz Cuddles Egel van 30,5 cm is groot hondenspeelgoed van pluche, van verschillende structuren stof en met pieper. Ideaal om mee te knuffelen én lekker mee te spelen! Door zijn compacte vorm zonder uitstekende delen kan jouw hond deze egel gemakkelijk oppakken, meedragen, gooien en knuffelen, zonder dat er stukken losgetrokken kunnen worden. Zelfs de ogen zijn opgenaaid om het lostrekken en inslikken van losse delen te voorkomen! De egel is gemaakt van zacht pluche met 'stekels' van iets langer materiaal, waardoor hij niet alleen heerlijk zacht is, maar ook interessant voor jouw hond. De zware, bijzondere pieper zal zeker de aandacht van jouw viervoeter vasthouden!

- Leuke, compacte grote knuffel in de vorm van een egel
- Zonder losse, uitstekende delen of losse ogen om lostrekken en inslikken te voorkomen
- Van kort en langer pluche, ideaal om te knuffelen en zeer interessant voor de hond
- Met zware pieper om de aandacht vast te houden

Afmetingen: 30,5 cm 

  • Sazzz

30,5 CM

  • 8718346048687

mooie grote knuffel egel ,mijn hond was gelijk verliefd .Wel jammer dat na 3 dagen er geen geluid meer uit de egel kwam ,,ik was juist zo blij met het geluid ( eindelijk geen gek makend piepje ) en dat vond de hond ook !

Sterke knuffel voor mijn golden retriever, leuk geluidje bij knijpen.

Haha zo grappig deze enorme egel. Als de hond erin bijt komt er een heel raar geluid uit, een soort geknor. Ik kreeg hem cadeau en onze hond heeft ervan genoten, weliswaar niet voor hele lange tijd want het is en blijft een knuffel en ons monster trekt die altijd uit elkaar. Maar de stof is best stevig. LET OP: er zit een plastic zakje in de knuffel, dit kan bij het evt. slopen zorgen voor verstikkingsgevaar. Onze hond spuugt dat soort dingen gelukkig altijd uit.

Beoordeling plaatsen

anti-spam