Thuiswinkel waarborg
  • Gratis retourneren*.
  • Beoordeeld met een 9,2 door 10497 klanten.
  • Achterafbetalen ook mogelijk.
  • Slechts € 3,95 verzendkosten per 30 KG naar Nederland, België en Duitsland.
  • Ook pakket afhaalpunten.
Surefeed Pet Feeder met Microchip
Volgt jouw kat een speciaal dieet, maar de andere katten niet? Of vind jouw hond het kattenvoer ook reuze lekker? Dan biedt de Surefeed voerbak met microchip dé uitkomst. De surefeed voerbak met deksel reageert namelijk alleen op de chip of RFID Penning van jouw ene kat waar het voer bestemd voor is.  De voerbak opent alleen voor díe ingestelde microchip of penning. Wanneer de voerbak niet wordt gebruikt, zorgt de gesloten deksel ervoor dat andere huisdieren geen voer kunnen stelen. Daarnaast kunnen er geen vliegen of ander ongedierte bij het voer komen en blijft het voer langer vers!

Voordelen:
- Alleen toegankelijk voor de daarvoor bestemde kat
- Ideaal voor dieetvoer en huishoudens met meer huisdieren. 
- Het voer blijft langer fris en vers

Inclusief: 
- één RFID-penning
- één hele voerbak
- één gesplitste voerbak
- één matje

Specificaties:
- Gemiddelde batterijlevensduur: 6 maanden (werkt op 4x C-batterijen, niet inbegrepen)
- Geschikt voor alle wereldwijd gebruikte microchips
- Kleur: Grijs
- Uitneembare schaaltjes
- Gemakkelijk te reinigen (niet vaatwasserbestendig)

Afmetingen: 30x23x23 cm
Kleur: Wit / grijs
Materiaal: Kunststof
  • Surefeed

  • 5060180391324

De bijgeleverde microchips zijn nogal groot, maar de bakjes werken perfect

Heel fijn, hij werkt goed en nu hoeven wij geen stress meer te hebben dat de ene kat te veel eet en ze elkaars voer opeten (de ene kat heeft ander voer dan de ander) ook kan het natvoer er langer in blijven zitten doordat het vers blijft.

ik heb 4 katten. 2 daarvan moeten een dieet aanhouden. De 1 omdat hij te dik is en de 2e omdat ze een nier/blaasprobleem heeft. Met 4 voederstations, geprogrammeerd op hun chip, kan ik goed bijhouden wat ze eten. Ze kunnen bij elkaar de bakjes niet leeg-eten. Ik vond het wel een dure aangelegenheid, maar ben er blij mee.

Ik heb er twee aangeschaft en ben uitermate tevreden. onze Morris(5 maand) had meteen door hoe het werkte. met onze Mies(14jaar) hebben we een beetje moeten oefenen. na een week een fluitje van een cent voor beiden, al probeert die kleine gangster langs de zijkant van haar brokjes te snoepen. absoluut de niet geringe uitgave waard.

Superhandig. heb er twee in huis voor 2 katten. Het kitten krijgt kittenvoer en de volwassen kat volwassenenvoer. Je hoeft er niet op te letten of ze uit het eigen bakje eten omdat de bak zo ingesteld is dat hij maar voor één kat open gaat. Echt een ideaal systeem en makkelijk te programmeren. De katten zijn er ook totaal niet bang voor en heb ze op een dag kunnen aanleren hoe de nieuwe voerbakken werken. Zeer tevreden!

Snel bezorgd en de voerbak werkt fantastisch. Kat wist gelijk hoe het werkte. Geen problemen meer omdat ander kat dieetvoeding krijgt

What a great bowl. We have 2 dogs of which one is a picky eater and the other will eat everything in sight. So we needed a bowl that would have the food for the picky eater, but so that the other dog doesn't have access to it. This bowl works great for it. The chip (included) allows the lid of the bowl to open quickly to allow our dog to eat and closes as soon as she moves away. We placed the bowl next to a wall, so that the other dog cannot access it from behind while the other eats. I haven't tested if it keeps the food fresh, but I can see how this is possible. The bowl came with 2 bowls, 1 big one and another that was divided into 2 parts.

Katten hebben de tijd nodig om te wennen maar tot op heden bevallen de bakken prima. Ben nu nog aan het intrainen. Ideale oplossing voor als je meerdere dieren hebt die om medische redenen verschillend voer nodig hebben

Dit is de beste aankoop die wij in jaren hebben gedaan. Er was bij ons in huis altijd stress doordat onze jonge kater alleen maar gefocust was op het voer van ons oude kleine poesje. Hij heeft een aantal dagen voor de voerbak gelegen maar het opgegeven en lijkt zelf nu ook veel meer rust te hebben. Ons poesje vind het heerlijk om gedurende de dag haar eten te kunnen eten en geen lege bak aan te treffen zoals in het verleden. Heerlijk! ik kan hem iedereen aanraden.

Koppelen van de katten gaat erg makkelijk. Vier trainingsstanden om het ze te leren. Met Maine Coons zijn de vo erbakken net wat laag, dus onze dikke kater moet een nieuwe chip krijgen dichter bij zjjn hoofd. Ze hebben geen halsband, dus de bijgeleverde penning is geen optie. 2 van de 4 katten zijn al gewend, de schuchtere nog niet helemaal. Een uitkomst met verschillende diëten!

Eenmaal dat je door hebt hoe te gebruiken is het zeer gemakkelijk. Ze kunnen langzaam wennen aan het systeem.

Wij hebben 5 katten die gewoonlijk ruziemaakten om elkaars eten of snackje te verorberen, maar met de surefeed is dit verleden tijd. Iedere kat zijn eigen bakje en ze kunnen er wanneer ze willen van eten of wachten, super!!!!

Wij hebben vijf katten die continu elkaars eten opaten en hierbij ontstonden soms vechtpartijen, met de 5 Surefeed voederautomaten is dit gedaan en verloopt alles prima, elke kat kan naar eigen wens eten wanneer ze wil.

Zeer gemakkelijk aan te leren, we hebben er 3 en de 1 was er beetje sneller mee weg als de ander, top product !

De ideale oplossing voor onze twee katten, waarvan er eentje schrokt en de andere kleine beetjes eet over de hele dag. Werkt perfect en precies zoals verwacht.

Super uitvinding, misschien wel duur maar zijn geld waard als 1 van de katten op dieet staat

Ideaal voor als je meerdere katten hebt met verschillende diëten.

Wij hebben twee voerbakken besteld en ze werken perfect! De ene kat vindt het heerlijk om te veel te eten en dan met name te eten van de andere zijn voer. :D. Deze kat is nu op dieetvoer gezet ivm overgewicht. De andere kat vindt die echter weer zeer zeer aantrekkelijk!! Gelukkig werken de chips die ze van de dierenarts zeer goed. Ik begrijp echter niet waarom je tot 32! verschillende chips kan toevoegen aan 1 enkele voerbak. Btw, het heeft mijn vriendin en mij ook goed inzicht gegeven in hoe veel de beide katten eten. Het is even een uitgave maar je hebt er profijt van op de lange termijn. Gr. Eric

Beoordeling plaatsen

anti-spam