Full_price

€ 39,99

Afhalen in onze winkel?

Bekijk onze winkelvoorraad.
Onze winkel

TIM's winkel Utrecht:
Amsterdamsestraatweg 577
3553EH Utrecht

Openingstijden:
Ma 12:00 - 18:00
Di t/m vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00

STANDAARD
Niet op voorraad

Thuiswinkel waarborg
  • Gratis retourneren*.
  • Beoordeeld met een 9,2 door 10968 klanten.
  • Gratis afhalen in onze winkel ook mogelijk.
  • Gratis verzending.
  • Ook pakket afhaalpunten.

De Tractive GPS tracker voor katten wordt net als alle andere Tractive producten op onze website gratis verzonden. Als uw order minstens 1 Tractive product bevat, vervallen de verzendkosten automatisch van uw order.

GPS tracker geschikt voor zowel honden als katten. Dit apparaat stelt u in staat om overal altijd op uw smartphone of tablet te kunnen zien waar uw hond of kat is. GPS trackers zijn vaak erg duur in gebruik. U betaald bij de meeste trackers per 'ping'. Dat wil zeggen per locatie bepaling. Daar zit vervolgens een kleine vertraging op, waardoor u eigenlijk nog niet precies weet waar uw hond of kat is. Deze tracker is uniek in zijn soort, omdat deze realtime tracking biedt voor een vast bedrag per maand van slechts € 4,99 (2 jarig basis abonnement). Het abonnement is ten allen tijden per direct opzegbaar. Andere abonnementen zijn beschikbaar, maar zijn niet maandelijks opzegbaar.

U kunt met deze tracker via een gratis App op de tablet of smartphone uw hond of kat realtime volgen. De App is beschikbaar voor Android en IOS. U kunt de App eenvoudig vinden in de Google Play Store of de Apple Store. Als u geen smartphone of tablet heeft, is dat ook geen probleem. Er is ook een web app beschikbaar om uw hond of kat te volgen op een laptop of desktop computer.

De bijbehorende App biedt een unieke mogelijkheid om een 'safezone' in te stellen. U krijgt dan een notificatie als uw hond of kat zich buiten dit gebied begeeft.
U kunt op de App ook terug zien waar uw hond of kat de afgelopen 24 uur geweest is. Er zit een ingebouwde historie in die tot 24 uur terug gaat.
Via de App kunt u ook zien hoe vol de batterij van de GPS tracker zelf nog is.
Deze GPS tracker werkt in meer dan 80 landen (2 jarig premium abonnement: €4,99 per maand). Dus u kunt deze ook gebruiken op vakantie.

Enkele belangrijke kernpunten van deze tracker zijn:
• 100% waterbestendig. Uw hond kan met dit apparaat om zijn nek zwemmen.
• Zit een lampje in, waardoor uw huisdier in het donker zichtbaar is.
• Het apparaat is slechts 41 mm x 51 mm x 15 mm en 35 gram zwaar. Daardoor ook geschikt voor kleine honden en zelfs katten.
• Wordt geleverd met ingebouwde accu en bijbehorende oplader.

De Tractive wordt aanbevolen vanaf een minimum gewicht van 4KG. Mocht uw hond of kat kleiner zijn, is de Tractive eventueel alsnog te gebruiken. U kunt de Tractive in dat geval met een tuigje bevestigen op de rug van uw hond of kat. De Tractive weegt slechts 35 gram en kan op die manier ook gebruikt worden voor kleinere honden en katten.


  • Tractive

STANDAARD

  • 9120056450015

Gezien de beschrijving moet het een prima apparaat zijn, maar... VEEL TE GROOT voor een kat. Ik ga hem dus terugsturen, helaas!

Geweldige tracker. Ik ben er heel erg tevreden over. Hij is wel te groot voor om de nek van de kat, maar op advies van Tim's heb ik de tracker met een tuigje op de rug bevestigd. Dan heeft de kat er helemaal geen last van en werkt het perfect!

Doet perfect wat het moet doen. Mijn hond gaat er niet beter door luisteren, maar het is heel goed voor mijn gemoedsrust. En dat is weer beter voor de relatie tussen mij en mijn hond.

snelle levering duidelijke handleiding en werkt perfect

Het aanmelden bij de App gaat moeizaam, je moet ook meteen het totaalbedrag van 1 jaar betalen A €56,00 ipv 3,99 p. Mnd. De blauwe halsband krijg je er niet bij zoals is afgebeeld. Het GPS singnaal laat nog wel eens wat lang op zich wachten, binnen 1 min. Kan je hond al aardig uit de buurt zijn geraakt. De locatiebeveiliging betreft ook een te ruim gebied vanuit je woonplaats, als je hond vanuit je thuis plotseling vertrekt krijg je daar een Berichtje van. Al met Al het geeft je wel de gemoedsrust dat je weet waar je hond/kat zich nauwkeurig bevindt, en dat je dan wel snel moet reageren om ze terug te krijgen, anders moet je een vervoersmiddel inschakelen. Te voet verder gaan wordt dan moeilijker. Succes!

Doet precies wat t moet doen..top

Beoordeling plaatsen

anti-spam