DE LEUKSTE KERSTCADEAUS VOOR HONDEN, KATTEN, KONIJNEN EN KNAAGDIEREN!

De leukste kerstspullen vind je bij TIM's! Op deze pagina geven we de leukste tips om jouw maatje lekker te verwennen. Wees er wel snel bij, want iedereen komt in de kerstsferen!

Hieronder vind je de leukste kerstspullen voor huisdieren.

Kerst voor honden

Kerst voor katten

Kerst voor knagers

Bekijk alle aanbiedingen


HONDENSNACKS - HONDENPUZZELS - KATTENSNACKS - KATTENSPEELTJES - KONIJNENSNACKS


Kerstcadeaus voor honden

Adventskalender voor hond

De adventskalender voor honden

De Trixie Adventskalender is een leuk kerstcadeau voor jouw hond! Elke dag van december, tot de kerst, open je een vakje, zodat je de hond heel december elke dag een lekkere verrassing kunt geven.


BEKIJK KALENDER

kerst balletje voor hond sneeuwbal

Trixie Kerst Sneeuwbal

De Trixie Sneeuwballen zijn leuk hondenspeelgoed in de vorm van een pluche sneeuwbal met geluid. Geen losse onderdelen, dus niks om los te trekken en in te slikken. Deze winterse speelballen zijn superleuk voor de wintermaanden.


BEKIJK SNEEUWBAL

Kerstsok hondenpoot

Kong Holiday Kerstsok

De Kong Holiday Kerstsok Poot is een leuke, decoratieve kerstsok in de vorm van een dierenpootje, in een feestelijk design en met ruimte om snoepjes en speelgoed in te verstoppen.


BEKIJK KERSTSOK

Kerstcadeaus voor katten

Adventskalender voor kat

De adventskalender voor katten

De Trixie Adventkalender Premio Voor Katten is een leuk cadeau voor jouw kat voor de feestdagen met elke dag een lekkere snack! Met deze leuke adventkalender kan jouw kat ook genieten van de feestdagen.


BEKIJK KALENDER

kerst balletje voor hond sneeuwbal

Kerstpakket Kat Met 10 Speeltjes

it Kerstpakket Kat Met 10 Speeltjes kattenspeelgoed is een doosje met tien kattenspeeltjes in kerstthema met ritselpapier, belletjes, ballen en knuffels. Verwen jouw kat deze feestdagen met dit tiendelige kerstpakket.


BEKIJK KERSTPAKKET

Kerstcadeaus voor konijnen en knaagdieren

Kerstboom konijnen

Cupid & Comet Christmas Flower 'n' Forage Tree

De Cupid & Comet Christmas Flower 'N' Forage Tree is een heerlijke kersttraktatie voor knaagdieren, een eetbare kerstboom gevuld met heerlijke bloemen en hooi. Deze leuke kerstboom is gemaakt van eetbaar karton, bedekt met weidehooi.


BEKIJK KERSTBOOM