Heb jij een hond? Wat leuk, dan kan je jouw hond lekker verwennen!

26 augustus is het internationale hondendag. De dag staat in het teken van honden lekker verwennen! Aangezien honden hele loyale vrienden en gezinsleden zijn, maken wij er kortingsweken van! Tot en met eind augustus hebben we scherpe acties voor jouw hond! Wat denk je bijvoorbeeld van een nieuwe mand?

Op deze pagina vind je naast leuke acties nog handige informatie over activiteiten met je hond.

hond met leuke glimlach

Heb je deze acties al gezien?

10% korting op Edgard & Cooper

Heerlijke multipacks voor jouw hond!

  • - 100% natuurlijk
  • - Veel vers vlees
  • - Graanvrij

Aanbieding bekijken

500 gram voor 2,95

Lekkere beloning voor jouw maatje!

  • - Gedroogde pens
  • - Geen conserveringsmiddelen
  • - 100% natuurlijk

Aanbieding bekijken


Een leuk cadeau voor elke hond?

Om jouw hond lekker te verwennen, moet je natuurlijk een cadeautje kiezen wat jouw hond leuk vindt. Het is daarom belangrijk rekening te houden met het karakter van je hond. Zoek jij cadeautjes voor een rustige hond? Dan zijn de knuffels, puzzels of kauwbotten wellicht een goed idee. Zo kan jouw rustige hond lekker bezig zijn. Voor de wat drukkere honden kan je denken aan Ap­por­te­erspeelgoed of ballen. Zo kan een energieke hond lekker bezig zijn.

Lekker snacken?

Uiteraard is het altijd fijn om je hond te verwennen met lekkere snacks. Een tip voor een lekkere snack zijn de pensstaafjes. De pensstaafjes zijn gedroogd en zonder conserveringsmiddelen, 100% natuurlijk dus! Pens kun je geven als lekkere snack of als beloning voor jouw hond.

Handige tips


honden- en kattenbrokken

Hoe vind ik een goede hondenmand?

De ligplek van jouw hond is natuurlijk erg belangrijk. Veel rust, betekent veel energie voor de dag! Zo is er genoeg keuze voor jouw maatje.

Op onze pagina vind je verschillende tips en adviezen.


honden- en kattenbrokken

Wat zijn leuke activiteiten met mijn hond?

Natuurlijk wil jij jouw hond in de watten leggen! Dat kan met een lekkere snack maar ook door samen tijd door te brengen. Leuke activiteiten doen met je hond kan jullie band alleen maar versterken! Hier zijn een paar leuke ideeën om tijd door te brengen met je viervoeter en hem bezig te houden.