Terug | Hond Verzorgingsproducten voor honden Bestrijdingsmiddelen Adaptil Adaptil verdamper + vulling
11111 10.0/10 (1 reviews)
Nog maar 9 beschikbaar
Full_price
32,45

Waarom TIM's?

  • 29865 klanten geven TIM's een 9,4.
  • Bestel binnen 2:34:37 en je bestelling is morgen in huis (NL / BE).
  • 250.856 blije baasjes.
  • Slechts 4,95 verzendkosten, gratis verzending v.a. 59,-.
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen*.
Beaphar no stress verdamper met vulling hond 30 ml
Net zo goed, maar veel voordeliger!
"Een zogende moederhond produceert een feromoon, het zogenaamde Dog Appeasing Pheromone, of kortweg moederferomoon, gedurende 3 tot 5 dagen na de geboorte van de pups. Dit feromoon helpt puppy’s te kalmeren en gerust te stellen. Het geeft een sterk gevoel van veiligheid en comfort. Honden herkennen dit feromoon hun gehele leven, waardoor het ook op oudere honden een geruststellend effect kan hebben. Het is ADAPTIL gelukt om dit feromoon na te maken. Wanneer dit feromoon wordt verspreid door de ADAPTIL Calm verdamper geeft dit hetzelfde sterke gevoel van veiligheid als in het nest bij de moeder. Studies hebben aangetoond dat honden die in contact komen met dit feromoon makkelijker en sneller leren en beter om kunnen gaan met stressvolle situaties.

ADAPTIL biedt ondersteuning bij socialisatie en training, alleen thuisblijven, angst voor visite, reizen, andere dieren, en bij angst voor harde geluiden, zoals onweer of vuurwerk.

De werking is klinisch bewezen en wordt aanbevolen door dierenartsen. De verdamper biedt 4 weken constante ondersteuning binnenshuis.

Gebruiksaanwijzing

- Schroef de flacon op de verdamper en plug hem rechtop in het stopcontact stopcontact. De verdamper inpluggen in de ruimte waar de hond de meeste tijd doorbrengt. De Verdamper is geschikt voor de behandeling van één ruimte tot maximaal 70 m² en dient continu aan te staan om de hond gerust te stellen. Plaats de Verdamper 24 tot 48 uur voor de stresssituatie in het stopcontact.
- Let erop dat de verdamper aan alle kanten genoeg ruimte heeft om te verdampen. Plug de verdamper daarom niet onder planken of achter deuren, gordijnen en meubels. Dit kan de verdamping van het product verminderen en sporen achterlaten. Een vrije ruimte van minimaal 1,20 m rond de verdamper wordt aangeraden.
- Een flacon is 4 weken werkzaam en moet daarna verwisseld worden door een ADAPTIL Calm navulling. De verdamper (het witte bolletje) dient om de 6 maanden te worden vervangen voor het beste resultaat.

Waar niet inpluggen?

Het zou de verdamping blokkeren wanneer de verdamper in het stopcontact zit:
- naast een deur of raam
- achter meubels
- in een stopcontact zonder 1,20 m vrije ruimte erboven
- in de buurt van de airconditioning, openingen, terugkerende koude lucht of afzuigkap

Let op: Bij een dubbele wandcontactdoos dient de contactdoos boven de verdamper vrij te blijven

  • Adaptil

48 ML

  • 349142
  • 3411112169313
26 juni 2020
11111

Helpt wel degelijk bij honden die veel schrik hebben. Onze hond gaat zich niet meer verstoppen als hij een onbekend geluid hoort.

Beoordeling plaatsen

anti-spam