Full_price

€ 51,06

Per stuk
 • Gratis retourneren*.
 • Beoordeeld met een 9,3 door 15113 klanten.
 • Behulpzaam en deskundig advies.
 • 100.000+ blije baasjes gingen u voor.
 • Slechts € 3,95 verzendkosten, gratis verzending v.a. 39,-.

Petsafe Kattenluik Microchip Wit
Dit kattenluik  is geschikt voor zowel katten als kleine honden. Het luik herkent uw huisdier aan de geïmplanteerde id-chip. Hierdoor is geen halsband meer nodig. Er kunnen tot maar liefst 40 huisdieren geprogrammeerd kunnen worden in dit luik?

Het kattenluik kent een aantal belangrijke kenmerken:
 • Voorkomt dat ongewenste dieren uw huis binnenkomen. 
 • Eenvoudige programmering met 1 knop. 
 • Slaat tot 40 identificatiecodes in het geheugen op. 
 • Waarschuwingslampje voor laag batterijvermogen. 
 • Compatibel met alle gangbare identificatiemicrochips
 • Kan worden geïnstalleerd in deuren, glas en muren. 
 • Handmatige vergrendeling zodat uw kat niet naar binnen of naar buiten kan. 

 • Petsafe

 • 0729849161450

Snelle levering

Het kattenluik an sich is prima en de koop en levering was snel en goed. Maar mijn kat is de smartflap gewend en snapt deze totaal niet. Als ze erin wil, is het luik eerst nog niet open waardoor ze zich even terug trekt en later is het alweer vergrendeld. Ook heeft ze een lange staart en als het lukt, klapt het te snel dicht waardoor de staart klem komt (gelukkig is het haast nooit gelukt). We hebben het luikje nu 4 maanden en hebben net toch weer een smartflap aangeschaft...

Onze poesjes moeten wel even wennen dat ze bij dit luik met hun kop eerst naar binnen moeten. Maar na een week gaat het al iets beter. Het instap gedeelte wordt wel wrg snel vies van de modderige kattenpootjes. De schroeven die erbij zaten waren of te kort of te lang dus deze hebben we moeten aanpassen. Wel een duidelijke uitleg over de montage. Tot nu wel tevreden op een paar kleine puntjes na.

Geweldig apparaat. Het heeft alleen een week geduurd tot mijn kat aan de geluiden tijdens het binnenkomen wende. Nu helemaal geen last meer van vreemde katten binnen mijn huis.

Het kattenluikje bevalt prima. De kat moest eerst even wennen, maar na een paar dagen gaat het heel goed. Wij zijn er erg tevreden mee.

Zeer robuust luik, makkelijk te programmeren en heel gemakkelijk om te installeren.

Makkelijk te instaleren Makkelijk in gebruik Super blij mee

Handig luikje waar meerdere katten met hun eigen chip doorheen kunnen. Katten hadden binnen halve door hoe het luikje werkte. Nu paar weken in gebruik en bevalt goed.

werkt perfect zeer blij mee

Prima ding alleen kan onze kat niet aan het geluid wennen. Hij is dan bang en durft niet doorheen.

Werkt echt heel erg goed. Makkelijk te instellen adhv de instructie.

Af en toe duurt het wat langer voordat de chip gelezen wordt.Gelukkig heb ik een slimme, geduldige kat!

Goede deurtjes, makkelijk te installeren. Mijn katten zijn geen luikjes gewend, dus deden er lang over om er door te durven.

Het was even wennen voor onze kat, omdat het deurtje een klik maakt, maar na wat oefenen is ze het gewoon geworden. Makkelijk te monteren!

Geen vreemde katten meer geen vechtpartijen.

Goed werkend kattenluik. Simpel in te bouwen en chip in te lezen.

prima katten luik werkt goed

Batterij gaan relatief snel leeg

Super luikje eenvoudig in te bouwen en te programmeren.

Zeer snelle levering, erg handig dat alleen onze katten nr binnen kunnen en niet de hele buurt mee zit te eten. Wel is het al een aantal x gebeurd dat mn katten ervoor staan maar dan toch niet nr binnen gaan,dan schiet ie weer op slot en dan staan ze te duwen tegen het luik zonder resultaat.... maar leg een kat maar eens uit dat ie even nr achter moet en het weer opnieuw moet proberen ????. Al met al, zeer blij met het kattenluik, prijs was prima en de levering was snel thuis!

Ideaal kattenluikje, registratie van kat met chip is heel simpel ook instalatie in de deur is erg makkelijk en geheel ziet er erg netjes uit. Kat moest er wel heel even aan wennen maar na 2 dagen (en een klein beetje hulp) geen enkel probleem meer!

Die magneetjes in het kattenluikje zijn geniaal????

Snelle levering, makkelijk kunnen installeren met de handleiding en paste precies op de plaats van het oude kattenluik. Katten moesten even wennen, vooral het klikje dat het luik opent is erg hard, maar ondertussen went het en heb ik geen ongewenste katten meer in huis.

Goede service. Snelle levering, kattenluik werkt prima en heeft een heldere montage instructie.

Werkt top! Geen vreemde katten meer in huis

Snelle levering en topluik. We hebben hem nu 2 weken. Binnen 24 uur had mijn kat hem door. Of mijn kat is geniaal, of jullie luik is geniaal.

Prima kattenluik, instellen van de chip was even wat uitzoekwerk. Bleek dat je de kat zijn kop in het apparaat moet houden. Ik hield hem er eerst voor. Daarna was het zo klaar. Ik heb hem verder nog niet geïnstalleerd, dus die ervaring is nog even afwachten. De katten zullen wel even moeten wennen :) Product was mooi op tijd geleverd.

Werkt totaal niet!! Al 3x De chip van mijn kat gescand en nog steeds werkt die niet!

Snel geleverd en werkt prima

goed product

Super fijn kattenluik! Alleen nog maar je eigen kat binnen.

Het was even wennen voor de kat, door het geluid schrok ze zo dat ze er niet doorheen durfde te gaan. Nu gaat het prima!

Werkt goed, grootte van de opening gaat net voor mijn grote rode kater.

Werkt super, makkelijk te installeren /plaatsen. Blij mee en onze kat ook ????

Montage is duidelijk en relatief makkelijk.luik maakt wel geluid als de kat binnenkomt.

Beoordeling plaatsen

anti-spam