Full_price

€ 25,95

Per stuk
  • Gratis retourneren*.
  • Beoordeeld met een 9,3 door 15062 klanten.
  • Behulpzaam en deskundig advies.
  • 100.000+ blije baasjes gingen u voor.
  • Slechts € 3,95 verzendkosten, gratis verzending v.a. 39,-.
Seresto 1,25 g + 0,56 g halsband voor katten < 8 kg.
Met de actieve bestanddelen: imidacloprid en flumethrine. 

Indicaties
Behandeling en preventie van vlooienbesmettingen (Ctenocephalides) gedurende 7 tot 8 maanden. De werkzaamheid tegen vlooien start onmiddellijk na het aanbrengen van de halsband. Beschermt tegen ontwikkeling van vlooienlarven in de onmiddellijke omgeving van het dier gedurende 8 maanden. Seresto kan gebruikt worden als deel van een behandelingstrategie tegen Vlooien-allergiedermatitis (VAD). Het product heeft een persisterende acaricide (dodelijke) doeltreffendheid tegen tekenbesmettingen (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus) en afwerende (anti-voedende) doeltreffendheid tegen tekenbesmettingen (Ixodes ricinus, Rhipicephalus) gedurende 8 maanden. Het is werkzaam tegen larven, nymfen en volwassen teken. Het is mogelijk dat teken die reeds aanwezig waren op de kat vóór de behandeling, niet binnen de 48 uur gedood worden na het aanbrengen van de halsband en vastgehecht en zichtbaar blijven. Daarom wordt aanbevolen om teken die al op de kat zitten op het tijdstip van aanbrengen, te verwijderen. De preventie van besmettingen met nieuwe teken start binnen de twee dagen na het aanbrengen van de halsband. Behandeling van bijtende/zuigende luizenbesmettingen (Trichodectes canis). Idealiter zou de halsband aangebracht moeten worden voor het begin van het vlooien- of tekenseizoen. 

Contra-indicaties
Kittens van minder dan 10 weken niet behandelen. Niet gebruiken in geval van een bekende overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen.

Bijwerkingen
Occasioneel kan er bij dieren die niet gewend zijn een halsband te dragen, een lichte jeuk en/of roodheid waargenomen worden tijdens de eerste dagen na het aanbrengen. Zorg ervoor dat de halsband niet te strak zit. Ter hoogte van de toedieningsplaats kunnen zich licht haarverlies en milde huidreacties voordoen, wat doorgaans binnen 1 tot 2 weken verdwijnt zonder dat de halsband afgenomen moet worden. In bepaalde gevallen, kan het tijdelijk verwijderen van de halsband aangewezen zijn, totdat de symptomen verdwenen zijn. Zeldzame bijwerkingen, die doorgaans vanzelf voorbijgaan, zijn lusteloosheid, braken, diarree, overmatig speekselen en gebrek aan eetlust.

Dosering
Eén halsband per dier aan te brengen rond de nek. Katten tot en met 8 kg lichaamsgewicht krijgen één Seresto halsband voor katten < 8 kg van 38 cm lang. Enkel voor uitwendig gebruik.

De band is waterbestendig en veilig!

Afmeting: 35 cm. lang
Aantal: 1 band

Voor gebruik de bijsluiter lezen!

Bij dit product zijn de volgende afwijkende voorwaarden van toepassing.

  • • Dit product is uitsluitend leverbaar in Nederland.
  • • Het is niet toegestaan dit product te retourneren.
  • • Niet bestemd voor wederverkoop.

  • Seresto

38 CM

  • 4007221035442

werkt super goed! aanrader !

Werkt perfect!

Geweldig...Poes was met 2 dagen van de vlooien af.

Prima product. Geen vlooien het gehele jaar!

Onze katten hebben geen allergische reactie op deze band. De bescherming tegen vlooien en teken is prima.

Werkt supergoed...gebruik ze al paar jaar. Iedere 8 maanden een nieuwe en het blijft vlooienvrij.

1 van de 3 poezen heeft het bandje om, het omdoen ging heel makkelijk. Tot nu toe erg tevreden. De andere twee zijn net gisteren “geholpen”. Over 2 weken krijgen zij de bandjes om en mogen ze naar buiten. De bandjes zijn 2 dagen na het bestellen geleverd. Bedankt voor de snelle service!

Goede vlooienbanden die uitstekend werken. Wij willen niet meer anders voor onze 2 katten.

De levering duurde langer dan ik gewent ben van internet orders maar verder niks op aan te merken. snelle reactie op vragen en product goed verpakt. Dat de originele verpakking er niet omheen zat eb de reden hiervan geen probleem alleen zou dit wellicht beter zijn om van te voren te melden.

Prima op tijd geleverd in een gesloten verpakking en dezelfde kwaliteit als in een blik. We gaan zeker nog bestellen bij Tim.

Aan de smalle kant wel snel geleverd

Ben er erg blij mee nu is mijn lieve kat erg goed beschermd

Ze zijn super goed we hebben ze al paar keer gehad

prima levering!

we hebben 3 katten, 1 van 17 jaar en 2 van 3 jaar en wat ik ook probeerde er bleven altijd vlooien vooral bij de oude kat. Sinds ze de seresto vlooienband dragen is er geen vlo meer te vinden. Wij zijn er heel tevreden over vooral ook omdat ze 8 maand beschermen!! We raden ze zeker aan

Super gebruikt het al jaren

Kat, 100%teken vrij, erg belangrijk als hij door de duinen scharrelt!!

Werkt fantastisch en lang, voor zowel teken en vlooien. Meer dan waard. En hier ook tegen een superprijs!

Erg voordelig en supersnel geleverd!

Ideale vlooien- en teken preventie. Druppeltjes in de nek werkten niet meer bij mijn kat die altijd buiten is. De Seresto vlooienband kan omgedaan worden en dan heb je er 8 maanden geen zorgen meer om. Op deze manier ook nog voordeliger, da's mooi meegenomen!

Fijn dat de band tegen teken én vlooien werkt.

De beste band tegen vlooien en teken en 8 maanden werkzaam!!

Fijne vlooienbanden, super snelle levering, vandaag besteld, volgende dag in huis, alles netjes en correct.

Geweldige band ! Totaal teken en vlo vrij !

Prima winkel snel bezorgd en ook nog de goedkoopste!

Werkt heel fijn in combi met hetzelfde product voor mijn hond. Fijne service en snelle bezorging!

Wederom Seresto vlooienbanden besteld voor de katten aangezien deze zeer effectief zijn en de katten lange tijd vlooien- en tekenloos. Levering is zeer vlot.

De goedkoopste voor deze vlooienbanden. Fijne en overzichtelijke website en makkelijk bestellen. Mooi snel geleverd. Ik gebruik ze voor het eerst omdat mijn 2 katten allebei druppels in de nek niet verdragen. Ze zijn geen halsbandjes gewend en nadat ik deze had omgedaan was het wel even wennen (krabben) voor ze maar na een paar dagen is er niks meer aan de hand. Na ruim een week nog geen kale- of eczeemplekken in de nek dus het lijkt erop dat ze hier wel tegen kunnen. Over de werkzaamheid tegen vlooien en teken kan ik na zo'n korte tijd nog geen oordeel vellen. Ik betwijfel wel sterk of ze echt 8 maanden lang werken. In ieder geval tot nu toe geen klachten.

Top band teken en vlooien vallen er zo af en geen nieuwe terug gekomen

De enige perfecte oplossing voor langdurige bescherming tegen teken en vlooien

De beste preventie die ik tot nu toe heb gevonden. Absolute aanrader. Totaal geen enkele last van vlooien meer gehad. En onze hond en kat hadden werkelijk een vlooienplaag, ook in huis :( Een wondervlooienband is het. Hoewel best prijzig, zijn ze bij Tim's , voor zover ik weet, het goedkoopste, en elke euro waard!

Katten hebben er geen hinder van en ik geen hinder van vlooien en/of teken. Ideaal

Een super goed product en een snelle levering!

Makkelijke band om om te doen.

Gebruiken het al een aantal jaren en vinden dit het beste tegen vlooien én teken. En je bent er maanden vanaf om te behandelen.

Wel duur, maar 8 maanden geldig. Bij Tim's het Goedkoopste van heel Nederland

Super snelle levering en goed product!

Na jarenlang druppeltjes,bandjes en zelfs druppels van de Dierenarts...DIT WERKT!!!...zo opgelucht dat mijn schatten jeukvrij kunnen leven...

De bandjes onder de bandjes! We hebben 10 poezen en dit bevalt ons het best!

Het beste middel tegen vlooien en teken. Alle vlooiendruppels geprobeerd en dan nog sprongen de vlooien zelfs nog over ons heen. Sinds ik de seresto vlooienbandjes gebruik totaal geen last meer van vlooien en teken. Had de bestelling begin van de avond geplaatst ging er vanuit dat ik de bestelling na 2 dagen in huis zou hebben maar kreeg het de volgende dag al thuis bezorgd!

Een top product, werkt perfect en de kat heeft er totaal geen last van.

We hebben drie katten en naar heel veel gedoe met vlooien en bestrijden en teken die we in huis tegenkwamen ( echt vanalles geprobeert)

Dit product was snel geleverd alleen heb ik wel een dag extra moeten wachten omdat het pakket bij het postkantoor was afgeleverd maar goed. Ik ben blij dat ik dit product gekocht heb voor m'n kat. Zeheeft iig geen dikke rode onderlip meer door de vlooien e.d (Y)

Werkt perfect voor mijn katten, ook bij de kat die allergisch is voor pipetten

Nu zoals je ziet heb ik er 5 besteld voor de katten en honden geweldige riemen geen vlooien en geen teken en dat al 7 maanden

Katten vonden het geen probleem om het bandje om te krijgen en zijn nu weer blij om teekloos te zijn en het baasje is hier ook blij mee! (zaten elke dag wel teken op de katten)

luxe bakje is niet nodig, duurzamer zou zijn; een gerecycled kartonnen doosje bv! Verder niks op aan te merken.

Bij 1 kat werkt het heel goed. De andere kat had een allergische reactie. Binnen 2 dagen was de nek kaal en open. Dit staat ook bij de bijwerkingen. Dus dan snel afdoen. We hebben eerst 2 gekocht om te proberen en het bevalt goed. We hebben 6 katten en we willen ze voor allemaal(op 1 na dan)kopen.

Super product en super snelle levering!

Dit is voor de 3de keer dat onze katten (8) een seresto vlooienband krijgen. De eerste 2x waren hadden 2/3 katten last van grote irritatieplekken van de vlooienband. Deze keer gelukkig niet. Het enige nadeel vind ik dat de sluiting soms niet goed is, waardoor als een kat krabt de band uit de 2de sluiting gaat (deze zijn vaak te ruim). Wordt niet veroorzaakt omdat de band te kort zou zijn afgeknipt.

Snel geleverd, goede prijs, goed product, kortom zeer tevreden.

enorm goede band, geen stank, smal met kleine sluiting, wat voor de kat erg prettig is. Daardoor ook geschikt voor kittens! IDEAAL!!!! en zeker 8 mnd werkzaam, ook heel prettig!!!

Echt super! Koop al jaren niks anders voor mijn dieren. Geen vlo of teek meer gezien sindsdien

Zeer tevreden over de verzending, de band werkt volgens mij tot op heden zeer goed echter na 1 dag was bij ons de band al van de hals van de kat verdwenen wij haden hem volgens ons absoluut goed omgedaan niet te strak maar ook zeker niet te LOS. Gelukkig hadden we er 2 besteld maar toch niet geheel gelukkig hierdoor zullen nog moeten afwachten wat er met deze gebeurd

Super product! Alle vlooien waren binnen no-time weg en de korstjes van de vlooien allergie hebben eindelijk de kans om te herstellen. De katten zitten nu lekkerder in hun vel dan daarvoor.

perfect snelle levering en een zeer goede prijs !!!

Katten zijn voor ruime tijd vrij van vlooien & teken. Ze hebben geen last van het bandje. Heerlijk...geen geknoei met pippetjes ed.

Goede service en snelle levering erg tevreden

Al vaker wat besteld super services en snelle levering

Totaal geen last meer van vlooien. Echte aanrader

Super product jammer dat van mijn 4 katten er nu 1 allergisch voor is, verder nooit problemen mee

Snelle levering, goed product, scherpe prijs. Misschien de volgende keer wat milieuvriendelijker omgaan met de verpakking en geen grote doos meer gebruiken?

Zeer goede en betaalbare oplossing tegen vlooien en teken bij katten . Tevens snel bezorgd.

Ik vind dit product echt geweldig ze zijn tegen alles beschermd zoals teken en vlooien 7a 8 maanden

Wij gebruiken de Seresto teken en vlooienband al vele jaren en vinden het een top product, werkt na behoren en wij hebben het idee dat onze kater van 16 jaar er ook geen probleem mee heeft.

Blikjes zaten keurig netjes verpakt. Onze beessies weer helemaal gelukkig zonder extra kostgangers op hun lijffies. Daardoor en omdat ze ook nog eens niet gevaarlijk zijn voor onze kleine knuffelaartjes [lees kids] zijn wij als baasje nog veel blijer

snelle levering

Deze helpen echt! Doei vlooien

Ontzettend snelle bevestiging en levering!

Onze poes heeft een vlooienalergie en reageert al heftig op een enkele vlooienbeet. Waar andere middelen niet (meer) afdoende hielpen, kan ze nu weer lekker naar buiten zonder last te krijgen van vlooien of teken. Fijn ook dat de band 8 maanden meegaat, waardoor de uiteindelijke kosten ook wel meevallen.

Eerst 1kat geprobeerd, was prima. Direct de andere en die van mijn vriendin. 4x succes. Hier €10,- per stuk goedkoper dan bij dieren speciaal zaak.

Seresto vlooien en tekenband werkt het allerbeste!!!

1 van mijn 2 katten kreeg het voor elkaar om zich van de band te ontdoen

Niets help, Seresto is de oplossing!!!

Goed product! Ik gebruik dit al een paar jaar en de Seresto banden zijn bij Tim's goedkoop maar je krijgt waar voor je geld!

Super vlooienband, maar ik gebruik m vooral omdat ie zo goed werkt vanwege de teken!

Goed product werkt fantastisch

Fantastic service!!! Ordered yesterday... here today. Great price, excellent customer service. I will buy from Tim's again. I cannot recommend this place enough. Outstanding. Thanks!!

Zeer tevreden voor beide katten ze hebben ook geen last van het bandje om hun nek

Prima product voor een goede prijs en op tijd geleverd

Snel geleverd en nergens anders goedkoper. Zoals t hoort.

Geweldige teken en vlooienband , nooit weer anders!

Zag letterlijk de vlooien rond de kat in de mand. Band ongedaan en nergens meer last van!

Begin voorjaar krijgen de katten altijd een nieuwe Seresto vlooienband. Het hele jaar zijn ze dan door vloo- en teekvrij. Tim’s geeft daarbij ook nog eens de beste prijs en vandaag besteld is morgen in huis. Topservice.

Werkt goed. Ruim verstelbaar. Snel geleverd

Heel tevreden bestel elk jaar

Werkt heel goed, geen teek of vlo te bekennen met dit product, heel blij mee!

Na veel geprobeerd te hebben tegen vlooien en teken, eindelijk iets gevonden dat echt werkt. En ook voor een langere periode. Top!

Werkt super tegen de teken! Snelle en nette levering

Geweldig goede band tegen vlooien en teken. Blijft goed zitten en de kat heeft het hele seizoen geen last van beestjes. Veel handiger dan druppelen. En bij deze website het goedkoopste!

De beste vlooienband

Heb in het verleden pipetten en andere vlooienbandjes gebruikt maar waren niet zo effectief als seresto ben dik tevreden

Prima vlooien- en tekenband. In al die jaren dat we deze band gebruiken heb ik geen vlo of teek ontdekt.

Zeer tevreden over

Super vlugge service !!!

Meest gunstige prijs en snelle levering. Het wordt een jaarlijkse gewoonte om de teken en vlooienbanden bij Tim's te bestellen.

Allergoedkoopst. Snel geleverd en korte lijntjes Top

Zeer goed product voor scherpe prijs.

Het is echt een super vlooienband ik zou het zeker iedereen aanraden en hier is het alle goedkoopste

Nog nooit teken of vlooien gehad met deze band bij onze kater. Ook geen irritatie of iets dergelijks. Goed product.

werkt top!

Supersnelle levering. Poes is minder blij haha

We gebruiken dit voor zowel onze hond als onze kat. Met de band om hebben we 8 maanden geen omkijken naar ongedierte op ze. Geen idee of het langer werkt maar wij doen elke 8 maanden nieuwe banden om.

Werkt perfect. Geen beest te bekennen gelukkig.

Top vloienband

Niet echt handig voor katten binnen 2 dagen was de ene kat hem al kwijt

Zijn erg goed voor zeker 8 maand denk zelf langer. Nog nooit een teek gezien op de dieren. Wat ik met anderen wel had.

Super goede vlooienbanden, tenminste 7 maanden vlo en teek vrij. Geen gedoe meer met pipetten. Band blijft prima zitten. Zeker twee vingers ruimte om de hals van de kat houden, dat hij nét niet over de kop kan. 3 katten op de banden, voor de derde keer en geen problemen gehad tot dusver.

goede band, werkt goed, snelle levering

zowel voor de hond als kat, werkt goed, snelle levering

Deze bandjes werken!

Tot nu toe beste anti vlooien en teken produkt

Helpt echt

Mijn katten worden al jaren tegen teken en vlooien beschermd door deze bandjes. Sinds mijn katten ze dragen hebben ze geen vlooien of teken gehad. De bandjes mogen dan wel wat duurder zijn dan andere vlooienbandjes maar wie ooit al eens een kat of hond met vlooien heeft gehad weet wat het bestrijden van een "vlooienplaag" in huis kost... Mijn katten hebben nooit allergische reacties op deze bandjes gehad.

Goede kwaliteit vlooienband, werkt echt ruim 6 maanden. Lekker lang, en goede sluiting zodat hij goed blijft zitten

vlooienbandjes werken prima! 7 maanden lang geen last gehad (kopen deze bandjes altijd voor onze katten!)

Zijn de beste banden er zijn ????????

Zeer tevreden met deze halsband. Onze kat was allergisch voor vlooien, maar de pipetjes werkten niet naar behoren. Seresto zorgt ervoor dat vlooien sowieso niet bijten. Onze kat is nu een tevreden kat. Levering van Tim’s was snel en goed verpakt.

Super fijne halsbandrn, duur maar zeker de moeite waard!

Ideaal je hoeft er niet aan te denken werkt maanden lang! Geen teken en vlooien!

Werkt idd erg goed en lang

Geweldig doet wat het moet doen

Snel verzonden, goed verpakt

Prima vlooienband die maanden meegaat én niet stinkt. Om doen bij de kat is zo gepiept. Al met al een prima vlooienband voor een goede prijs! In de dierenwinkel betaal je hier namelijk het dubbele voor.

Werkt super

Super. Gebruik ze al een tijdje. Wonen in omgeving van duinen dus veel teken maar met deze bandjes gaat het goed.

Heel goede band. Makkelijk en geen gedoe met pillen of druppels

prima

Werkt uitstekend tegen vlooien en teken en de werking is 8 maanden. Verder zijn de banden geurloos wat ook prettig is. Kortom 1 band en ze zijn veilig voor ongedierte voor een lange periode.

Werkt uitstekend!

Prima vlooi en teek vrije kat

Nooit meer een andere anti vlo band dan Seresto. Onze katten hebben geen last van het bandje en geen last meer van vlooien. Bandje ziet er netjes uit en is af te stellen/knippen op de juiste maat. (Onze katten 4 kg en 8 kg, dragen hetzelfde bandje)

Erg tevreden zoals altijd

Geen gedoe met druppels geven op weglopende kat en werkt uitstekend.

Snelle levering, goede prijs

Werkt prima, handig, geen gedoe meer met vlooienmiddel wat je met een paar weken moet herhalen.. 7 maanden is wel ongeveer de max..

zeer tevreden ik vind het een top product ik bestel het al heel lang

fantastisch product.. geen gedoe meer met pipetjes steeds en erg goed werkend tegen vlooien en teken..

Beoordeling plaatsen

anti-spam