Full_price

€ 19,95
Thuiswinkel waarborg
  • Gratis retourneren*.
  • Beoordeeld met een 9,2 door 8120 klanten.
  • Achterafbetalen ook mogelijk.
  • Slechts € 3,95 verzendkosten per 30 KG.
  • Ook pakket afhaalpunten in Nederland en België.
Seresto 1,25 g + 0,56 g halsband voor katten < 8 kg.
Met de actieve bestanddelen: imidacloprid en flumethrine. 

Indicaties
Behandeling en preventie van vlooienbesmettingen (Ctenocephalides) gedurende 7 tot 8 maanden. De werkzaamheid tegen vlooien start onmiddellijk na het aanbrengen van de halsband. Beschermt tegen ontwikkeling van vlooienlarven in de onmiddellijke omgeving van het dier gedurende 8 maanden. Seresto kan gebruikt worden als deel van een behandelingstrategie tegen Vlooien-allergiedermatitis (VAD). Het product heeft een persisterende acaricide (dodelijke) doeltreffendheid tegen tekenbesmettingen (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus) en afwerende (anti-voedende) doeltreffendheid tegen tekenbesmettingen (Ixodes ricinus, Rhipicephalus) gedurende 8 maanden. Het is werkzaam tegen larven, nymfen en volwassen teken. Het is mogelijk dat teken die reeds aanwezig waren op de kat vóór de behandeling, niet binnen de 48 uur gedood worden na het aanbrengen van de halsband en vastgehecht en zichtbaar blijven. Daarom wordt aanbevolen om teken die al op de kat zitten op het tijdstip van aanbrengen, te verwijderen. De preventie van besmettingen met nieuwe teken start binnen de twee dagen na het aanbrengen van de halsband. Behandeling van bijtende/zuigende luizenbesmettingen (Trichodectes canis). Idealiter zou de halsband aangebracht moeten worden voor het begin van het vlooien- of tekenseizoen. 

Contra-indicaties
Kittens van minder dan 10 weken niet behandelen. Niet gebruiken in geval van een bekende overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen.

Bijwerkingen
Occasioneel kan er bij dieren die niet gewend zijn een halsband te dragen, een lichte jeuk en/of roodheid waargenomen worden tijdens de eerste dagen na het aanbrengen. Zorg ervoor dat de halsband niet te strak zit. Ter hoogte van de toedieningsplaats kunnen zich licht haarverlies en milde huidreacties voordoen, wat doorgaans binnen 1 tot 2 weken verdwijnt zonder dat de halsband afgenomen moet worden. In bepaalde gevallen, kan het tijdelijk verwijderen van de halsband aangewezen zijn, totdat de symptomen verdwenen zijn. Zeldzame bijwerkingen, die doorgaans vanzelf voorbijgaan, zijn lusteloosheid, braken, diarree, overmatig speekselen en gebrek aan eetlust.

Dosering
Eén halsband per dier aan te brengen rond de nek. Katten tot en met 8 kg lichaamsgewicht krijgen één Seresto halsband voor katten < 8 kg van 38 cm lang. Enkel voor uitwendig gebruik.

De band is waterbestendig en veilig!

Afmeting: 35 cm. lang
Aantal: 1 band

Voor gebruik de bijsluiter lezen!

Bij dit product zijn de volgende afwijkende voorwaarden van toepassing.

  • • Dit product is uitsluitend leverbaar in Nederland.
  • • Het is niet toegestaan dit product te retourneren.
  • • Niet bestemd voor wederverkoop.

  • Seresto

38 CM

  • 4007221035442

werkt super goed! aanrader !

Werkt perfect!

Geweldig...Poes was met 2 dagen van de vlooien af.

Prima product. Geen vlooien het gehele jaar!

Onze katten hebben geen allergische reactie op deze band. De bescherming tegen vlooien en teken is prima.

Werkt supergoed...gebruik ze al paar jaar. Iedere 8 maanden een nieuwe en het blijft vlooienvrij.

1 van de 3 poezen heeft het bandje om, het omdoen ging heel makkelijk. Tot nu toe erg tevreden. De andere twee zijn net gisteren “geholpen”. Over 2 weken krijgen zij de bandjes om en mogen ze naar buiten. De bandjes zijn 2 dagen na het bestellen geleverd. Bedankt voor de snelle service!

Goede vlooienbanden die uitstekend werken. Wij willen niet meer anders voor onze 2 katten.

De levering duurde langer dan ik gewent ben van internet orders maar verder niks op aan te merken. snelle reactie op vragen en product goed verpakt. Dat de originele verpakking er niet omheen zat eb de reden hiervan geen probleem alleen zou dit wellicht beter zijn om van te voren te melden.

Prima op tijd geleverd in een gesloten verpakking en dezelfde kwaliteit als in een blik. We gaan zeker nog bestellen bij Tim.

Aan de smalle kant wel snel geleverd

Ben er erg blij mee nu is mijn lieve kat erg goed beschermd

Ze zijn super goed we hebben ze al paar keer gehad

prima levering!

we hebben 3 katten, 1 van 17 jaar en 2 van 3 jaar en wat ik ook probeerde er bleven altijd vlooien vooral bij de oude kat. Sinds ze de seresto vlooienband dragen is er geen vlo meer te vinden. Wij zijn er heel tevreden over vooral ook omdat ze 8 maand beschermen!! We raden ze zeker aan

Super gebruikt het al jaren

Kat, 100%teken vrij, erg belangrijk als hij door de duinen scharrelt!!

Werkt fantastisch en lang, voor zowel teken en vlooien. Meer dan waard. En hier ook tegen een superprijs!

Erg voordelig en supersnel geleverd!

Ideale vlooien- en teken preventie. Druppeltjes in de nek werkten niet meer bij mijn kat die altijd buiten is. De Seresto vlooienband kan omgedaan worden en dan heb je er 8 maanden geen zorgen meer om. Op deze manier ook nog voordeliger, da's mooi meegenomen!

Fijn dat de band tegen teken én vlooien werkt.

De beste band tegen vlooien en teken en 8 maanden werkzaam!!

Fijne vlooienbanden, super snelle levering, vandaag besteld, volgende dag in huis, alles netjes en correct.

Geweldige band ! Totaal teken en vlo vrij !

Prima winkel snel bezorgd en ook nog de goedkoopste!

Werkt heel fijn in combi met hetzelfde product voor mijn hond. Fijne service en snelle bezorging!

Wederom Seresto vlooienbanden besteld voor de katten aangezien deze zeer effectief zijn en de katten lange tijd vlooien- en tekenloos. Levering is zeer vlot.

Beoordeling plaatsen

anti-spam