11111 8.4/10 (74 reviews)
 • Gratis retourneren*.
 • 18683 klanten geven TIM's een 9,2.
 • Behulpzaam en deskundig advies.
 • 100.000+ blije baasjes gingen je voor.
 • Slechts € 3,95 verzendkosten, gratis verzending v.a. 39,-.
Tickless Teek en Vlo afweer voor hond en kat.
Teken komen steeds vaker voor en zowel mens als dier kunnen flink ziek worden van een beet van deze spinachtige beestjes die zich overal in de natuur kunnen ophouden. De TickLess, een slimme vondst uit Italië, houdt teken tijdens alle outdoor-activiteiten voortaan op een veilige afstand van zowel honden als katten. Ook is deze voor mensen verkrijgbaar.

De TickLess is een klein en geheel geur- en gifloos apparaatje, dat werkt door het afgeven van ultrageluid. Deze zeer hoge geluidsgolven zijn niet waarneembaar en onschadelijk voor twee- en viervoeters, maar verjagen wel de teken en vlooien. De TickLess is verkrijgbaar in aparte versies voor mensen en voor dieren. Volwassenen en kinderen kunnen het apparaatje middels de geïntegreerde clip of aan een koord bij zich dragen, bij honden en katten is de TickLess via een ring eenvoudig aan de halsband te bevestigen.

Vooral bij dieren die vanwege hun leeftijd, gezondheid, of omdat ze veel met kinderen in aanraking komen, liever niet met een chemisch bestrijdingsmiddel worden behandeld, biedt de TickLess uitkomst. 

Het apparaatje werkt maandenlang op het bijgeleverde batterijtje.

Kleur: beige


 • Tickless

ROZE

 • 5999566451027

ZWART

 • 5999566451034

BEIGE

 • 5999566451010

BRUIN

 • 5999566451058

ORANJE

 • 5999566451041

Makkelijk in gebruik. Werkt tot nu naar behoren. Bijna geen teken meer

handig ding en geen geklooi met druppels of extra (vlooien)halsband..

Sinds het gebruik al 5 teken gevonden.

Ik had deze gewonnen met een foto actie helemaal blij en snel ontvangen, ik heb expres me pipet over geslagen en de tickless aan mijn hondje zijn tuigje gehangen helaas toch 2 vlooien gevonden op hem terwijl ik daarvoor nooit last had van vlooien toen ik de fiprotec combo gebruikte, gelukkig had ik nog een pipet over dus meteen gegeven aan mijn hondje en de tickless van zijn tuigje afgehaald.

enkele dagen in het bezit. Wij zijn op vakantie in bosrijk gebied. Tot op heden geen teek,wat voorheen zonder tickless wel het geval was.

Na eerst een tickless te hebben ontvangen waarvan de batterijbescherming niet te verwijderen was en daardoor niet werkte, kreeg ik van de shop vlug een nieuwe toegestuurd, Bij gebruik van deze echter reeds meerdere teken moeten verwijderen, wat ik bij gebruik van medicijnen of pipetjes nog nooit tegen kwam. Dit lijkt me dus echt geen goed preventiemiddel :-(

Heeft geen enkel effect

Super het helpt echt

Materiaal te zwak

Ik koop dit elk jaar voor ons hondje en het werkt prima, geen last van teken en vlooien. Het is ook zeer handig in gebruik en veel gezonder voor de hond dan die producten die je in hun vacht moet aanbrengen. Zeer goed product. Heel tevreden

Het lijkt zijn werk te doen. Dus prima. Wel jammer dat bij elke beweging het apparaatje steeds tegen zijn riem tikt wanneer je wandelt. Ik heb moeten leren dat geluidje te negeren.

Mijn honden dragen de tickless druppel nu voor een week en tot nog toe geen enkele teek of vlo gevonden. Fingers crossed dat dat zo blijft. Het zou geweldig zijn als ik mijn honden geen chemicaliën meer hoef toe te dienen om ze vrij van parasieten te houden.

Heb dit product vorig jaar voor het eerst besteld. Ben er zo tevreden over dat ik het dit jaar weer besteld heb.

Slecht binnen 3 dagen al kapot helaas

Ben er super blij mee, ze werken meerdere jaren en ze hebben veel minder last van teken Natuurlijk zoals bij iedere product wat tegen teken helpt komt het voor dat je er 1 vind maar dat is heel weinig en mijn honden lopen hele dagen buiten tussen bomen en struiken. Ik heb al veel producten gebruikt tegen teken maar hier ben ik het blijst mee!

Nu 2 weken om, en nog geen teek gevonden.

Werkt helaas niet

het werkt goed de hond en ik heel blij mee

Dit werkt al jaren na volle tevredenheid

Blij met dit product. Het formaat is goed. Ook vind ik het fijn dat het in verschillende kleuren leverbaar is. Dit heb ik aangepast op de kleur van mijn hond.

Goede prijs /kwaliteit verhouding .

Voor de kleine hond is het best een groot ding

De tickless helpt tegen teken. Bij onze honden moeten we de teken nog wel van de vacht afhalen maar ze nestelen niet meer in hun vacht.

Wij wandelen elke dag in dicht beboste gebieden en tot mijn spijt heeft mijn hond nog steeds teken

Geweldig product, heb het een jaar geleden gekocht en de hond heeft nergens last van gehad .... géén 1 vlo of teek gehad. Dus opnieuw besteld, het product gaat 1 jaar mee . Wat ook geweldig is dat je géén giftige stoffen op je hond hoeft te doen

Ik koop dit elk jaar voor ons hondje en het werkt prima, geen last van teken en vlooien. Het is ook zeer handig in gebruik en veel gezonder voor de hond dan die producten die je in hun vacht moet aanbrengen. Zeer goed product. Heel tevreden

Top product! Gebruik het al jaren. Geen vlo en geen teek!

Tot nu toe heel goed , nog geen vlo of teek gevonden , beveel het zeker aan

Prima en snel

Mooi klein onopvallend apparaatje wat aan de riem/tuig gehangen kan worden. Tot nu toe geen teek meer gezien.

Toch nog teken gevonden

Super snelle levering en het product gebruiken we al langer van jullie we zeggen het tegen alle dieren liefhebbers en het is een betaalbare prijs

geweldig...blij mee...een aanrader ....

blij mee...een aanrader...!!!

Tickless: goed alternatief voor de pipetjes. Sinds gebruik geen vlo of teek meer gezien.

Snel en netjes bezorgd. Goede prijs.

Echt goed met telefonisch advies voor dit produkt en het werkt, top.

Tot nu toe nog geen teek opgemerkt ????

Heb het nog niet gebruikt, maar gezien de oprechte en perfecte klantenservice zal dit wel in orde zijn, 1ste keer dat het er niet bij, maar enkele dagen later kreeg ik het dan toch aan. Deze mensen hebben een engelengeduld, gezien de problemen die er waren met het hondenvoer, maar alles perfect afgehandeld, bedankt

Ik kan op deze korte termijn nog niet beoordelen of dit product werkt!

Uitstekend!

hondjes voelen zich er goed bij hebben nergens last van

Toch nog een teek gevonden

Super goed product. Een echte aanrader. Werkt zoals het hoort

Helaas na een boswandeling toch meerdere teken op de hond

Tot op heden geen vlooien en veel minder teken!

Dit product is perfect, mijn hontje is er wel wat suf van, maar liever wat suf dan teken mee naar huis te brengen, denk ik ,dat suf is miniem

Super het helpt echt

Top product! Gebruik het al jaren. Geen vlo en geen teek!

Mooi klein dingetje? Werkt prrfect!

Wij hebben al jaren veel plezier aan Tickless voor onze hond, makkelijk te bevestigen aan de halsband werkt prima en lang. Onze hond is al heel lang vlo en teek vrij. Een blijere hond maakt iedereen blij.

Beoordeling plaatsen

anti-spam