20x24 cm

Full_price

€ 46,40

Per stuk
  • Gratis retourneren*.
  • Beoordeeld met een 9,3 door 13383 klanten.
  • Gratis verzending v.a. 39,-.
  • Slechts € 3,95 verzendkosten naar Nederland, België en Duitsland.
  • Korting voor zakelijke klanten.
  • Ook pakket afhaalpunten.
Memorytrainer Strategiespel 2.0 20x24 cm
Uitdagend spel voor de actieve hond! Bij een druk op de knop van de afstandsbediening valt er wat lekkers uit de automaat. Door de afstandsbediening op steeds een andere plek en steeds verder van de automaat te leggen, wordt jouw hond uitgedaagd zijn best te doen om wat lekkers te krijgen. 
 
Snacks stop je in de automaat door de kap van de bovenkant te verwijderen en het draaiende reservoir recht te plaatsen. Om het vullen te vergemakkelijken wordt een schepje meegeleverd bij de automaat. Daarnaast worden ook een zuignap (voor het plaatsen van de afstandsbediening op een staand oppervlak zoals een raam) en een pin (voor gebruik in de tuin) meegeleverd. 
 
Materiaal: kunststof
Kleur: wit en groen
Afmeting: ø 20×24 cm
 
De automaat werkt op 3 AAA-batterijen en de afstandsbediening op 4 C-Baby batterijen welke geen van alle worden meegeleverd.

  • Trixie

20X24 CM

  • 4011905320403

Goede activiteit voor de hond. Wel geduld hebben, maar komt goed. Let op: wel zelf batterijen er in stoppen (AAA en C)

Geweldig leuk spel. Binnen een week was er een stukje van het binnenste draaimechaniek afgebroken waar wij niks aan konden doen. Gevolg: spel werkt niet meer. Er is geen los onderdeel te koop en Tim's dierenwinkel kan/wil ook niks aan dit probleem doen. Kortom: weggegooid geld en miskoop van het jaar 2017.

een leuk spel voor uw hond

Superleuk spel voor de hond. Als hij de buzzer indrukt luistert hij eerst of het mechanisme van de memory trainer geluid maakt. Dan pas rent hij naar het vrijgekomen voer.

Toch wat moeilijk nog voor Charlie die andere bordspelletjes in een paar minuten door had.

Heel tevreden, de memory trainer werkt perfect en heb hem gekocht aan een zeer goede prijs. Ik woon in België en het was snel geleverd en stevig ingepakt. Top!

Heel leuk om je hond elke dag een paar keer bezig te houden, vooral nu tijdens de lockdown!!!

Beoordeling plaatsen

anti-spam