vanaf 8 kg 70 cm

Full_price

€ 23,95
Thuiswinkel waarborg
  • Gratis retourneren*.
  • Beoordeeld met een 9,2 door 7799 klanten.
  • Achterafbetalen ook mogelijk.
  • Slechts € 3,95 verzendkosten per 30 KG.
  • Ook pakket afhaalpunten in Nederland en België.
Seresto 4,50 g + 2,03 g halsband voor honden > 8 kg.
Met de actieve bestanddelen: imidacloprid en flumethrine.

Indicaties
Behandeling en preventie van vlooienbesmettingen (Ctenocephalides) gedurende 7 tot 8 maanden. De werkzaamheid tegen vlooien start onmiddellijk na het aanbrengen van de halsband. Beschermt tegen ontwikkeling van vlooienlarven in de onmiddellijke omgeving van het dier gedurende 8 maanden. Seresto kan gebruikt worden als deel van een behandelingstrategie tegen Vlooien-allergiedermatitis (VAD). Het product heeft een persisterende acaricide (dodelijke) doeltreffendheid tegen tekenbesmettingen (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus) en afwerende (anti-voedende) doeltreffendheid tegen tekenbesmettingen (Ixodes ricinus, Rhipicephalus) gedurende 8 maanden. Het is werkzaam tegen larven, nymfen en volwassen teken. Het is mogelijk dat teken die reeds aanwezig waren op de hond vóór de behandeling, niet binnen de 48 uur gedood worden na het aanbrengen van de halsband en vastgehecht en zichtbaar blijven. Daarom wordt aanbevolen om teken die al op de hond zitten op het tijdstip van aanbrengen, te verwijderen. De preventie van besmettingen met nieuwe teken start binnen de twee dagen na het aanbrengen van de halsband. Behandeling van bijtende/zuigende luizenbesmettingen (Trichodectes canis). Idealiter zou de halsband aangebracht moeten worden voor het begin van het vlooien- of tekenseizoen.

Contra-indicaties
Puppies van minder dan 7 weken niet behandelen. Niet gebruiken in geval van een bekende overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen.

Bijwerkingen
Occasioneel kan er bij dieren die niet gewend zijn een halsband te dragen, een lichte jeuk en/of roodheid waargenomen worden tijdens de eerste dagen na het aanbrengen. Zorg ervoor dat de halsband niet te strak zit. Ter hoogte van de toedieningsplaats kunnen zich licht haarverlies en milde huidreacties voordoen, wat doorgaans binnen 1 tot 2 weken verdwijnt zonder dat de halsband afgenomen moet worden. In bepaalde gevallen, kan het tijdelijk verwijderen van de halsband aangewezen zijn, totdat de symptomen verdwenen zijn.

Dosering
Cutaan gebruik. Eén halsband per dier aan te brengen rond de nek. Honden van meer dan 8 kg krijgen één Seresto halsband van 70 cm lang. Enkel voor uitwendig gebruik.

De band is waterbestendig en veilig!

Afmeting: 70 cm. lang
Aantal: 1 band

Voor gebruik de bijsluiter lezen!
Deze halsband is geschikt voor honden met een halsomtrek tot 70cm. Indien de halsomtrek kleiner dan 38 cm is kijk dan bij Seresto Teken- En Vlooienband Kleine Hond

Bij dit product zijn de volgende afwijkende voorwaarden van toepassing.

  • • Dit product is uitsluitend leverbaar in Nederland.
  • • Het is niet toegestaan dit product te retourneren.
  • • Niet bestemd voor wederverkoop.

  • Seresto

VANAF 8 KG 70 CM

  • 4007221035466

Ik vind nog regelmatig een teek bij m'n pup die veel door de struiken rent. Maar de rustigere reu is zo goed als teekvrij. De werking hangt dus ook af van hoeveel teken je hondje uitnodigt, denk ik. Maar vlooien heb ik nog nooit gehad, zolang ze deze band dragen.

Eindelijk verlost van vervelende vlooien, en eindeloos krabben!!

Goed aanbod, keuze en prijs/kwaliteitsverhouding in orde. Voor ons een gekend product en zeer tevreden over!

Zeer goede vlooienband aan een mooie prijs. Hond was na 2 dagen terug van alle vlooien af. Zeer snelle levering Heel tevreden!!!

werkt super goed! Aanrader!

Het werkt perfect nooit geen vlooien of teken

Geweldige banden, goed betaalbaar.wij hebben ze elk jaar en willen niet meer anders voor onze honden.

Ben heel tevreden van deze vlooien en teken band

Verder product prima. Groot min punt duurde bijna een week voordat ik het binnen, jammer

Prima product ! Geen vlooien het gehele jaar.

Geleverd zonder blik (helemaal top) deze worden gespaard voor een goed doel.

Band ontvangen in een kartonnen verpakking. Blik gebruiken ze voor goed doel. Had hier liever van tevoren over geïnformeerd geworden. Werking band is er niet minder om, maar toch ....

Supersnel geleverd. Volgende dag al in huis. Vorig jaar voor het eerst deze band aangedaan bij onze hond. Werkt perfect en ook écht 7-8 maanden!

8 maanden werkzaam en werkt prima!

Prima werkzame tijd

Mooi op tijd geleverd, en het kon mooi door de brievenbus

Heel tevreden over , goed product !

Voor onze Aussies met hun dikke vacht is dit de beste oplossing tegen vlooien en teken. Geen vlooien en af en toe een teek, maar géén verschrikkelijke jeuk zoals bij sommige pipetten. Bij Tim's voor een ongelofelijk lage prijs.

Prima geprijsd, de helft goedkoper dan ergens anders. Vlotte afwikkeling

bevalt prima snelle levering en goede prijs

Correct verpakt en op afgesproken tijd bezorgd. Prima zaken doen. Ik geef dit ook door aan mijn vrienden en familie.

prima langdurige werking en enige band zonder bijwerkingen

Beoordeling plaatsen

anti-spam