tot 8 kg 38 cm

Full_price

€ 18,95
Thuiswinkel waarborg
  • Gratis retourneren*.
  • Beoordeeld met een 9,2 door 7795 klanten.
  • Achterafbetalen ook mogelijk.
  • Slechts € 3,95 verzendkosten per 30 KG.
  • Ook pakket afhaalpunten in Nederland en België.
Seresto halsband voor honden < 8 kg.
Met de actieve bestanddelen: imidacloprid en flumethrine.

Indicaties
Behandeling en preventie van vlooienbesmettingen (Ctenocephalides) gedurende 7 tot 8 maanden. De werkzaamheid tegen vlooien start onmiddellijk na het aanbrengen van de halsband. Beschermt tegen ontwikkeling van vlooienlarven in de onmiddellijke omgeving van het dier gedurende 8 maanden. Seresto kan gebruikt worden als deel van een behandelingstrategie tegen Vlooien-allergiedermatitis (VAD). Het product heeft een persisterende acaricide (dodelijke) doeltreffendheid tegen tekenbesmettingen (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus) en afwerende (anti-voedende) doeltreffendheid tegen tekenbesmettingen (Ixodes ricinus, Rhipicephalus) gedurende 8 maanden. Het is werkzaam tegen larven, nymfen en volwassen teken. Het is mogelijk dat teken die reeds aanwezig waren op de hond vóór de behandeling, niet binnen de 48 uur gedood worden na het aanbrengen van de halsband en vastgehecht en zichtbaar blijven. Daarom wordt aanbevolen om teken die al op de hond zitten op het tijdstip van aanbrengen, te verwijderen. De preventie van besmettingen met nieuwe teken start binnen de twee dagen na het aanbrengen van de halsband. Behandeling van bijtende/zuigende luizenbesmettingen (Trichodectes canis). Idealiter zou de halsband aangebracht moeten worden voor het begin van het vlooien- of tekenseizoen.

Contra-indicaties
Puppies van minder dan 7 weken niet behandelen. Niet gebruiken in geval van een bekende overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen.

Bijwerkingen
Occasioneel kan er bij dieren die niet gewend zijn een halsband te dragen, een lichte jeuk en/of roodheid waargenomen worden tijdens de eerste dagen na het aanbrengen. Zorg ervoor dat de halsband niet te strak zit. Ter hoogte van de toedieningsplaats kunnen zich licht haarverlies en milde huidreacties voordoen, wat doorgaans binnen 1 tot 2 weken verdwijnt zonder dat de halsband afgenomen moet worden. In bepaalde gevallen, kan het tijdelijk verwijderen van de halsband aangewezen zijn, totdat de symptomen verdwenen zijn.

Dosering
Cutaan gebruik. Eén halsband per dier aan te brengen rond de nek. Honden van minder dan 8 kg krijgen één Seresto halsband. Enkel voor uitwendig gebruik.

De band is waterbestendig en veilig!

Aantal: 1 band

Voor gebruik de bijsluiter lezen!
Deze halsband is geschikt voor honden met een halsomtrek tot 38cm. Indien de halsomtrek groter is dan 38 cm is kijk dan bij Seresto Teken- En Vlooienband grote Hond

Bij dit product zijn de volgende afwijkende voorwaarden van toepassing.

  • • Dit product is uitsluitend leverbaar in Nederland.
  • • Het is niet toegestaan dit product te retourneren.
  • • Niet bestemd voor wederverkoop.

  • Seresto

TOT 8 KG 38 CM

  • 4007221035459

Idem grotere vlooienband, voor ons een gekend product waar we zeer tevreden over zijn. Goed overzichtelijke site, gemakkelijk om te bestellen en vlug geleverd!

Was zeker snel binnen

Veel andere banden geprobeerd, maar deze band beschermt super!

8 maanden werkzaam en werkt prima!

Deze vlooienbanden werken bij mijn honden 8 maanden lang heel goed. Met vlooiendruppels was ik altijd te laat daar heb ik nu geen last meer van.

Geen teek of vlooi te zien gedurende 8 maanden dat mijn hond de band draagt

Heel tevreden over !

Zou nooit meer iets anders willen als dit! Hiervan weet ik 100% zeker dat het daadwerkelijk zijn werk doet!

Ik gebruik de band al jaren voor mijn honden. Maar de originele prijs van de band vind ik (als student) behoorlijk prijzig. Dus de aanbieding bij jullie is heel fijn!! Daarbij kwam hij de volgende dag al binnen, terwijl er bij stond levertijd 2-5 dagen.

Zeer goed (en langdurig) werkende vlooienband en gemakkelijk om te doen.

Beoordeling plaatsen

anti-spam